Πολιτική

Αναγνωστοπούλου: «Τα ίδια παίρνει ένας πρωθυπουργός με έναν δημόσιο υπάλληλο;»

Στήριξη στο Νίκο Φίλη παρείχε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου για όσα είπε χθες ο υπουργός Παιδείας για το θέμα της φοίτησης των παιδιών του Αλέξη Τσίπρα σε ιδιωτικό σχολείο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χθες, όταν ο κ. Φίλης ρωτήθηκε για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα που στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο, απάντησε χαρακτηριστικά: “Ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι εύπορος; Φτωχός είναι; Δουλεύει και η γυναίκα του”.

Η κα Αναγνωστοπούλου σχολίασε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο: «Αυτό που είπε ο κ. Φίλης για τον πρωθυπουργό δεν είναι ψέμματα. Πρέπει να γίνουμε υποκριτές; Τα ίδια παίρνει ένας πρωθυπουργός με έναν δημόσιο υπάλληλο; Μπορεί να “σηκώσει” ένα ιδιωτικό σχολείο ένας πρωθυπουργός, ο απλός κόσμος δεν μπορεί. Δηλαδή δεν είπε ψέμματα σε αυτό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Χάρη Δούκα μετά τη σφοδρή επίθεση από τον Δημήτρη Καιρίδη
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ξέφυγε χρησιμοποιώντας πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς κατά του εν ενεργεία δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και περιγράφοντάς τον ως «τίποτα», ως «πολιτικό περιθώριο»
Χάρης Δούκας
«Μούδιασμα» στο Μαξίμου μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο: Τα 73.000 ευρώ και η επίμαχη ΜΚΟ
Το επόμενο βήμα είναι η δικογραφία να διαβιβαστεί στη Βουλή, όπου ο ίδιος, κατά δήλωση του, θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του και η υπόθεση να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ / ΕUROKINISSI 76