Δευτέρα, 17 Ιουν.
33oC Αθήνα

Ανάρτηση – απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη μετά το βίντεο με τη φέτα: Κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη

Ανάρτηση – απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη μετά το βίντεο με τη φέτα: Κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Μετά το ψέμα του Πρωθυπουργού στους πολίτες ότι η φέτα στην Ελλάδα κοστίζει 6,28 €, έβαλαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον υπουργό επικρατείας να με βρίζουν δημόσια επειδή γύρισα τα σουπερμάρκετ και ανέδειξα την εξαπάτηση» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε νέα ανάρτησή του.

«Τα ίδια και για το ελαιόλαδο, παρότι δημοσίευσα τις φωτογραφίες: Βιολογικό, 750ml, εδώ και στη Γερμανία. Η πικρή αλήθεια: Πληρώνουμε το εθνικό μας προϊόν πιο ακριβά από τους Γερμανούς» γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του, μία ημέρα μετά το βιντεάκι που ανέβασε στο TikTok και προκάλεσε πολλές συζητήσεις.

«Τώρα προσπαθούν να τα μπαλώσουν: “Ο Πρωθυπουργός εννοούσε το μισό κιλό φέτα, γιατί κατέθεσε έγγραφο για την τιμή του μισού κιλού”. Και το αστείο: “Δεν λέει πουθενά στο βίντεο ότι μιλάει για κιλό, να, δείτε το βίντεο!”.

Να γνωρίζει λοιπόν ο ελληνικός λαός ότι την επόμενη φορά που θα αναφέρει ο Πρωθυπουργός τιμές, θα εννοεί το μισό κιλό ψωμί, το μισό κιλό κρέας, το μισό λίτρο βενζίνη – και τότε όλα θα γίνουν ξαφνικά πάμφθηνα! Αυτές είναι κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη».

«Πιο πειστικό θα ήταν το επιχείρημα ότι ο Πρωθυπουργός εννοεί την ειδική φέτα Ολύμπου που παράγεται στα… 30.000 μέτρα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις