Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αναστάτωση στη Βουλή για δέμα με αποδέκτη την Έφη Αχτσιόγλου!

Έφη Αχτσιόγλου Βουλή δέμα

Ένα δέμα για την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου κι ένας… συναγερμός που “ήχησε” στη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης (07.11.2017).

Δεν ήταν πραγματικός συναγερμός. Ούτε το θέμα για την Έφη Αχτσιόγλου ακριβώς… ύποπτο. Επειδή όμως τα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή έχουν αυστηροποιηθεί, το δέμα πέρασε από… χίλια κύματα!

Αστυνομικός που υπηρετεί στη Βουλή είδε το δέμα που είχε σταλεί για την κα Αχτσιόγλου. Και του φάνηκε… περίεργο. Έκρινε λοιπόν πως έπρεπε να το ψάξει περισσότερο πριν φτάσει στα χέρια της υπουργού.

Ο έλεγχος και το τηλεφώνημα

Το προσωπικό ασφάλειας της Βουλής πέρασε το ογκώδες δέμα από το ειδικό σκάνερ. Και το μηχάνημα δεν έδειξε τίποτα… ύποπτο.

Ως αποστολέας ήταν εκκλησιαστικό ίδρυμα. Το δέμα περιείχε δυο βιβλία και στο πλαίσιο του ελέγχου έγινε και τηλεφώνημα στο ίδρυμα που το είχε αποστείλει. Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν απλά δυο εκκλησιαστικά βιβλία που είχαν σταλεί στην υπουργό Εργασίας.

Το όλο περιστατικό έγινε μια μέρα μετά την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και τους πυροβολισμούς κατά άνδρα των ΜΑΤ. Γι’ αυτό και τα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή έχουν ενισχυθεί.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις