Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανασχηματισμός: Από Δευτέρα και βλέπουμε

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κάτι σαν τη δίαιτα τείνει να γίνει ο ανασχηματισμός που πλέον ακούγεται εδώ και μισό χρόνο, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει. Οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον η αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα θα έρθει από Δευτέρα, μετά την έκτη προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ.

Με την κυβέρνηση να έχει κάνει βήματα προς τα πίσω, αλλά την αντιπολίτευση να επιμένει στην κατάργηση των διατάξεων του νόμου Παππά και όχι αναστολή τους, είναι μάλλον αμφίβολο εάν σήμερα θα υπάρξει συναινετικό κλίμα στη Βουλή. Αυτό επηρεάζει άμεσα και το θέμα της συμφωνίας για το προεδρείο του ΕΣΡ και έτσι ανατρέπεται και η… σειρά που κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα υπάρξει. Πρώτα δηλαδή ο σχηματισμός ΕΣΑΡ και μετά ανασχηματισμός.

Κάπως έτσι το ανασχηματισμός από… Δευτέρα μπορεί και να μην ισχύει καθώς άλλοι βλέπουν αιφνιδιασμό. Έναν ανασχηματισμό δηλαδή που θα προκύψει νωρίτερα για να κερδίσει η κυβέρνηση σε επικοινωνιακό επίπεδο τουλάχιστον κάποιους πόντους.
Και εδώ όμως κάποιοι βλέπουν εμπόδια καθώς δεν είναι μόνο τα νέα υπουργεία και τα νέα πρόσωπα, οι καραμπόλες ακόμη δεν έχουν … κάτσει και έτσι πάμε ξανά από … βδομάδα.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε