Πολιτική

Ανασχηματισμός: “Γκρεμίζουν” το Twitter Αχτσιόγλου, Κονιόρδου και Ζουράρις!

Ο ανασχηματισμός έγινε και το Twitter δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα να μείνει... στην απ' έξω! Έφη Αχτσιόγλου, Λυδία Κονιόρδου και Κώστας Ζουράρις "κλέβουν" την παράσταση.

Ηχηρά ονόματα μένουν εκτός κυβερνητικού σχήματος με το πιο τρανταχτό αυτό του Νίκου Φίλη ο οποίος δεν δέχθηκε την μετακίνησή του από το υπουργείο Παιδείας και έτσι έμεινε εκτός κυβέρνησης.

Όμως υπάρχουν και άλλα κυβερνητικά στελέχη, κάποιοι από οποίους σήκωσαν το βάρος της διαπραγμάτευσης, αλλά έμειναν τελικά εκτός κυβέρνησης.

Μερικά από τα νέα ονόματα με υπουργικά καθήκοντα, ωστόσο, έχουν καταφέρει να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, όπως για παράδειγμα η νέα υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, η νέα υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, αλλά και ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Ζουράρις.

Φυσικά στο Twitter γίνεται… μακελειό! Δείτε μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η απάντηση για το 2015: «Κάποιους δεν τους βολεύει η αλήθεια»
«Ποιος φοβάται την αλήθεια για το 2015; Είναι αυτοί που μας έχουν οδηγήσει στον πάτο των 27 σε ό,τι αφορά τη σύγκριση του κατά κεφαλήν εισοδήματος ή της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 20
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ας είμαστε ειλικρινείς, αποτύχαμε – Οι διάλογοι προκαλούν οργή»
«Όποιος αποδεδειγμένα έλαβε ευρωπαϊκούς πόρους που δεν δικαιούται θα κληθεί να τους επιστρέψει» - «Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε πρακτικές που παραπέμπουν σε συναλλαγές για λίγους σταυρούς»
Κυριάκος Μητσοτάκης 154
Πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε στους Πλεύρη, Θεοχάρη, Ανδριανό και Δερμεντζόπουλο – Το ταξίδι στα Χανιά που δεν έγινε
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέμεινε στην Αθήνα μέχρι να επιλέξει τα νέα πρόσωπα και να διευθετήσει όλες τις νέες αλλαγές - Το κρίσιμο νομοσχέδιο για το Μεταναστευτικό
Κυριάκος Μητσοτάκης και Θάνος Πλεύρης 60