Πολιτική

Ανασχηματισμός: “Κόλαφος” ο Ραγκούσης για Μητσοτάκη!

«Για 2η φορά μετά από ανασχηματισμό, ο εσμός των αυλικών του Κ. Μητσοτάκη βουλιάζει μέσα στις λάσπες του», αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ολομέτωπη επίθεση στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης.

Την ανάγκη ενότητας του προοδευτικού χώρου επαναλαμβάνει σε σημερινό του tweet, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας παράλληλα, με καυστικό τρόπο, σε όσους έκαναν λόγο για συμμετοχή του στην κυβέρνηση.

«Για 2η φορά μετά από ανασχηματισμό, ο εσμός των αυλικών του Κ. Μητσοτάκη βουλιάζει μέσα στις λάσπες του. Τώρα που πάλι δεν μετέχω στην κυβέρνηση όχι μόνο επαναλαμβάνω τις απόψεις μου για την ανάγκη ενότητας του προοδευτικού χώρου αλλά τους προσκαλώ και στην Πάτρα», γράφει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος σε εκδήλωση που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών Πάτρας για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων το απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης

Στην εκδηλώση που θέμα έχει «Η ανάγκη Σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη» θα μιλήσουν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Γιάννης Pαγκούσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού σε Τσίπρα για το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ: Λυπόμαστε για την άρνηση να συμμετάσχει
Οι 2 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ τονίζουν ότι το ντοκιμαντέρ βασίζεται αποκλειστικά σε επώνυμες μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της περιόδου 2015 και όχι σε δημοσιογραφικές κρίσεις
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού
Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και νέα κόμματα αλλάζουν τις ισορροπίες – Μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Τσίπρας και Καρυστιανού
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η Βουλή θα μπορούσε να είναι επτακομματική ή ακόμη και εννεακομματική, ανάλογα με τις εξελίξεις των επόμενων μηνών
καλπη
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας 25
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος στα ψιλά γράμματα και σε παράτυπες πρακτικές για τα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
«Πλέον, ορίζεται ανώτατο ύψος που μπορεί να φτάσει ένα καταναλωτικό δάνειο όταν το ξεχρεώνεις και θα είναι μεταξύ 30%-50% πάνω από το κεφάλαιο το οποίο δανείστηκε ο συναλλασσόμενος με την τράπεζα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 32