Συμβαίνει τώρα:

Βρέθηκε ύποπτο χαρτοκιβώτιο στην Ομόνοια - Διακοπή της κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους

Πολιτική

Ανασχηματισμός: “Κόλαφος” ο Ραγκούσης για Μητσοτάκη!

«Για 2η φορά μετά από ανασχηματισμό, ο εσμός των αυλικών του Κ. Μητσοτάκη βουλιάζει μέσα στις λάσπες του», αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ολομέτωπη επίθεση στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης.

Την ανάγκη ενότητας του προοδευτικού χώρου επαναλαμβάνει σε σημερινό του tweet, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας παράλληλα, με καυστικό τρόπο, σε όσους έκαναν λόγο για συμμετοχή του στην κυβέρνηση.

«Για 2η φορά μετά από ανασχηματισμό, ο εσμός των αυλικών του Κ. Μητσοτάκη βουλιάζει μέσα στις λάσπες του. Τώρα που πάλι δεν μετέχω στην κυβέρνηση όχι μόνο επαναλαμβάνω τις απόψεις μου για την ανάγκη ενότητας του προοδευτικού χώρου αλλά τους προσκαλώ και στην Πάτρα», γράφει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος σε εκδήλωση που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών Πάτρας για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων το απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης

Στην εκδηλώση που θέμα έχει «Η ανάγκη Σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη» θα μιλήσουν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Γιάννης Pαγκούσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ελλάδας – Τουρκίας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο» λέει η Αθήνα, «ισχύει από το 2019» απαντά η Άγκυρα
Ο πρέσβης Αχμέντ Γιλντίζ της Τουρκίας υποστήριξε ότι «το Συμβούλιο αυτό δεν είναι δικαστήριο οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών»
H Αγλαΐα Μπαλτά 66
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 9