Πολιτική

Ανασχηματισμός: “Κόλαφος” ο Ραγκούσης για Μητσοτάκη!

«Για 2η φορά μετά από ανασχηματισμό, ο εσμός των αυλικών του Κ. Μητσοτάκη βουλιάζει μέσα στις λάσπες του», αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ολομέτωπη επίθεση στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης.

Την ανάγκη ενότητας του προοδευτικού χώρου επαναλαμβάνει σε σημερινό του tweet, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας παράλληλα, με καυστικό τρόπο, σε όσους έκαναν λόγο για συμμετοχή του στην κυβέρνηση.

«Για 2η φορά μετά από ανασχηματισμό, ο εσμός των αυλικών του Κ. Μητσοτάκη βουλιάζει μέσα στις λάσπες του. Τώρα που πάλι δεν μετέχω στην κυβέρνηση όχι μόνο επαναλαμβάνω τις απόψεις μου για την ανάγκη ενότητας του προοδευτικού χώρου αλλά τους προσκαλώ και στην Πάτρα», γράφει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος σε εκδήλωση που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών Πάτρας για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων το απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης

Στην εκδηλώση που θέμα έχει «Η ανάγκη Σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη» θα μιλήσουν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Γιάννης Pαγκούσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντοπούλου για Ακρίτα: «Θα την ψηφίσουμε για αντιπρόεδρο της Βουλής, μπορεί να υπηρετήσει επάξια και σαφώς καλύτερα από άλλους»
«Είναι εξάλλου τραγικό την ημέρα που διαπράττεται άλλη μια γυναικοκτονία, η ΝΔ να επιδιώκει να αφήσει το Προεδρείο της Βουλής χωρίς καμμία γυναίκα…» γράφει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Συντάξεις χηρείας: Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: «Μόλις 8.552 οι ωφελούμενοι»
Στο επίκεντρο της κριτικής οι συνταξιούχοι πριν από τις 13 Μαΐου 2016, τα αναδρομικά, οι συντάξεις του πρώην ΟΓΑ και οι επικουρικές - Τι αναφέρει ο Τομέας Εργασίας της ΕΛΑΣ για τη νέα ρύθμιση
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 27
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την ανασυγκρότηση στην πολιτική αντεπίθεση – ΔΕΘ, ψηφοδέλτια, συνεργασίες στην πρώτη γραμμή
Η νέα ηγεσία επιχειρεί να εκπέμψει το μήνυμα ότι, παρά τις αποχωρήσεις και την εσωκομματική αναταραχή, το κόμμα διατηρεί οργανωτικές δομές, κοινωνικές αναφορές και προγραμματικό απόθεμα
Νέοι τομεάρχες στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ