Πολιτική

Ανασχηματισμός: “Πυροβόλησε” ο Αρκάς!

Ανασχηματισμός χωρίς... χτύπημα του Αρκά γίνεται; Το δηκτικό σχόλιο του σκιτσογράφου για το ανακάτεμα της κυβερνητικής "τράπουλας".

Ο ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 15.02.2019, μπορεί να χαρακτηριστεί και… μαχαιριά στο ΚΙΝΑΛ, όπως έχει ήδη αναλύσει το newsit.gr.

[read4more]

Το… άρωμα ΠΑΣΟΚ είναι έντονο, ενώ δεν λείπουν και τα νέα πρόσωπα, την ώρα που η αντιπολίτευση “πυροβολεί” με την ΝΔ να μιλά για “κηπουρούς του Παπανδρέου“!

Μέσα σε όλα αυτά, “χτύπησε” και ο Αρκάς!

Ο γνωστός σκιτσογράφος έχει αναρτήσει ένα νέο σκίτσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με το μήνυμα πάνω από τον χαρακτήρα του να είναι… δηλητηριώδες.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Το βασικό σε κάθε ανασχηματισμό είναι να παραμένει σταθερός ο μέσος όρος ανικανότητας”.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα σχόλια πήραν “φωτιά”.

Δείτε πώς σχολιάστηκε ο ανασχηματισμός από τον Αρκά

https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1506430112826479/?type=3&theater

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο υπουργικό: Σημαντική τομή η ενίσχυση των συλλογικών συμβάσεων – Αύριο επιστρέφεται ένα ενοίκιο σε 1 εκατομμύριο πολίτες
«Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για την μεταρρυθμιστική διάθεση της κυβέρνησης αρκεί να δει τη σημερινή ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου»
υπουργικό 27
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσίαση της «Ιθάκης» - «Τους ευχαριστώ πολύ για τα καλά τους λόγια, εγώ θα μιλήσω στις 3 Δεκεμβρίου»
Ο πρώην πρωθυπουργός χαμογελαστός ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Παύλο Μαρινάκη για τα καλά τους λόγια
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη» 21