Πολιτική

Αναβάλλεται το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λίβανο λόγω βλάβης στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναβλήθηκε τελικά το ταξίδι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λίβανο, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Παρασκευή (6.12.2024).

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το επικείμενο ταξίδι στον Λίβανο, παρουσιάστηκε πρόβλημα στο κυβερνητικό αεροσκάφος.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας το κυβερνητικό αεροσκάφος υπέστη τεχνική βλάβη και δεν καθίσταται εφικτό να πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο ταξίδι του Πρωθυπουργού στον Λίβανο.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού μετατίθεται για τις αμέσως προσεχείς ημέρες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα
Η Τουρκία προκαλεί ξανά: Επαναφέρει τα περί «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο με αφορμή τα ελληνικά πάρκα ΑΠΕ
Η Αγκυρα υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις της Αθήνας δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα για την ίδια - Η αναφορά Κετσελί σε «γεωγραφικούς σχηματισμούς» των οποίων η κυριαρχία, κατά την γείτονα, δεν έχει μεταβιβαστεί στη χώρα μας
Αιγαίο 90
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς