Πολιτική

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής μέχρι να αποχωρήσει η «Ελληνική Αυγή»

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής έκανε δεκτή την πρόταση του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη να μην διεξαχθεί η συνεδρίαση εάν δεν αποχωρήσουν οι σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους.

«Ως Περιφερειακό Συμβούλιο της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, έχουμε καθήκον να στείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι ένα ηχηρό μήνυμα, πως σ΄ ένα δημοκρατικό και ευνομούμενο κράτος όπως η χώρα μας, δεν έχουν καμία θέση ο φασισμός και οι ναζιστικές αντιλήψεις», τόνισε ο κ. Πατούλης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε την ημέρα «ιστορική» για την Ελληνική Δικαιοσύνη, που με την απόφασή της «δικαιώνει όσους πίστεψαν ότι πρέπει να μπει τέλος στη δράση των ‘ταγμάτων εφόδου’ μιας εγκληματικής οργάνωσης». Σήμερα, υπογράμμισε, νίκησε η δημοκρατία και αποστομώθηκαν όσοι προσπάθησαν να κρύψουν φασιστικές νοοτροπίες και αντιλήψεις, «φορώντας πολιτικό μανδύα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Μήνυμα αποτροπής στην Τουρκία η αγορά των Rafale, η αναβάθμιση των F-16 και η δρομολογούμενη απόκτηση των F-35
«Η Πολεμική μας Αεροπορία γιορτάζει, μαζί με τα στελέχη της, στους ώμους των οποίων η πατρίδα έχει εναποθέσει την προστασία του εναερίου χώρου μας» είπε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη στη Σχολή Ικάρων
Κωστής Χατζηδάκης και Κώστας Τσιάρας σε κτηνοτρόφους: «Σύντομα συγκεκριμένες πληρωμές» – «Αν δεν γίνουν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα»
«Καταλαβαίνουμε την πίεση, που έχουν και οι γεωργοί μας και οι κτηνοτρόφοι μας, αλλά κι εμείς έχουμε αντίστοιχη πίεση από την πλευρά των Βρυξελλών», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας σε συνάντηση με κτηνοτρόφους