Πολιτική

Αναβολή εκλογών Νέας Δημοκρατίας: Παραίτηση Μεϊμαράκη ζητά ο Τζιτζικώστας!

Παραίτηση τόσο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, όσο και όλων των μελών της ΚΕΦΕ ζητά ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ακόμη ζητάει συνάντηση και των τεσσάρων υποψηφίων σήμερα στις 19:00 το απόγευμα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας τοποθετήθηκε επίσημα από το Βελλίδειο, μετά το σημερινό φιάσκο με την εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα στο σημείο βρίσκονταν δεκάες οπαδοί του που τον αποθέωναν.

Αναλυτική δήλωσε: “Εκφράζω τη βαθιά οργή και αγανάκτησή μου γιατί αναβάλλεται σήμερα μια λαϊκή και δημοκρατική διαδικασία, γιατί επιχειρείται να αφαιρεθεί το δικαίωμα του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας να επιλέξει τον Πρόεδρό του και να καθορίσει την πορεία της Παράταξής μας. 

Αυτά που συμβαίνουν είναι αδιανόητα, απαξιώνουν την παράταξή μας, προσβάλουν τους αγωνιστές μας και δίνουν άλλοθι στο ΣΥΡΙΖΑ. Πάλεψα όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα για να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι σε αυτή τη διαδικασία, που κάποιοι από την αρχή όχι μόνο δήλωναν ότι δεν πιστεύουν αλλά ήθελαν και να απαξιώσουν.

Τώρα, έστω και την ύστατη στιγμή κάποιοι πρέπει αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μεϊμαράκης που είχε αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει το κόμμα σε εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου πρέπει να παραιτηθεί και να οριστεί νέος μεταβατικός πρόεδρος για να ολοκληρώσει άμεσα τη διαδικασία εκλογής αρχηγού που βρίσκεται σε εξέλιξη όπως ορίζει το καταστατικό. Επίσης ζητώ την παραίτηση του προέδρου της ΚΕΦΕ, καθώς και όλων των μελών της.

Ζητώ τέλος, συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων, εντός της ημέρας, για να δοθεί λύση στο τεράστιο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί και να στείλουμε μήνυμα ενότητας της παράταξης“.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
226
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 161
52 χρόνια Νέα Δημοκρατία, από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Νίκες, ήττες, μάχες διαδοχής και ιστορικές καμπές
Από την ίδρυση στις 4 Οκτωβρίου 1974 και το σαρωτικό 54,37%, στην ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, τον πυρσό και τη Ρηγίλλης, τα χρόνια της κρίσης και την επιστροφή στην εξουσία το 2019
Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΝΔ
31