Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Αναβολή των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει ο Σωκράτης Φάμελλος

Αναβολή των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει ο Σωκράτης Φάμελλος
Φωτογραφία: Eurokinissi

Την αναβολή των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει – σύμφωνα με πληροφορίες – ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος

Μάλιστα, αυτήν την ώρα μαζεύουν υπογραφές στελεχών που στηρίζουν το αίτημα του Σωκράτη Φάμελλου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολλοί οι βουλευτές που τον στηρίζουν. Μεταξύ αυτών και ο Νίκος Παππάς, του οποίου η ομιλία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, νωρίς το απόγευμα, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τις υπογραφές συγκεντρώνει ο Γιάννη Ραγκούσης. Σε τραπέζι, στην αρένα όπου μαζεύουν τις υπογραφές, σταμάτησε ο Στέφανος Κασσελάκης.  “Πρόεδρε θα υπογράψεις;”, τον ρώτησε στέλεχος, με τον κ. Κασσελάκη να απαντά: “Λυπάμαι, όχι. Δεν θα γίνω Ιφιγένεια. Θέλω καθαρές λύσεις”.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι διεργασίες, καθώς η αγωνία κορυφώνεται για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και την παρουσία του στις Ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία ομάδα στελεχών, που κρατούν ουδέτερη στάση, ανέλαβε να πείσει τόσο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, όσο και την Όλγα Γεροβασίλη ότι θα πρέπει να κάνουν βήματα υποχώρησης.

Πιο συγκεκριμένα, η μεν αντιπρόεδρος της Βουλής δεν θα πρέπει να καταθέσει την υποψηφιότητα της για την αρχηγεία του κόμματος απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, ο δε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει δεκτές όλες τις προτάσεις που έχει καταθέσει η Όλγα Γεροβασίλη και να τις συμπεριλάβει στο τελικό κείμενο του συνεδρίου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις