Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ανδρέας Λοβέρδος για τα απόρρητα έγγραφα: “Πουθενά το όνομα του μεσάζοντα”!

Ανδρέας Λοβέρδος

Ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα με τα απόρρητα έγγραφα της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία. Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Λοβέρδος πριν την… μάχη της Βουλής.

Σε νέες αποκαλύψεις για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας προχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μίλησε το πρωί της Κυριακής, 26.11.2017, στην τηλεοπτική εκπομπή Ακραίως, με τον Τάκη Χατζή, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Και αναφέρθηκε φυσικά στα απόρρητα έγγραφα που έχουν προκαλέσει… τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό.

Αναμένεται… χαμός για τα απόρρητα έγγραφα

Το όλο ζήτημα θα βρεθεί αύριο, Δευτέρα 27.11.2017, στο επίκεντρο. Κι αυτό διότι θα συζητηθεί στη Βουλή η σχετική επερώτηση της ΝΔ, με την κατάσταση στην Ολομέλεια να αναμένεται να είναι… εκρηκτική.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι όταν το θέμα ετέθη στην Βουλή και στον ΚΥΣΕΑ, δεν υπήρχε πουθενά το όνομα του μεσάζοντα. “Η ελληνική νομοθεσία από το 2011 απαγορεύει μεσάζοντες. Όπως και η νομοθεσία της Σαουδικής Αραβίας” τόνισε χαρακτηριστικά.

Για να συνεχίσει: “Ο κ. Παπαδόπουλος μπαινοβγαίνει στο υπουργείο Άμυνας. Το όνομα του μεσάζοντα δεν υπάρχει στο έγγραφο της συμφωνίας”.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εξήγησε ότι όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ συμφώνησαν στην πώληση. Αφού όπως είπε, ο στρατός ενημέρωσε ότι δεν τα χρειάζεται.

Ανδρέας Λοβέρδος για τα του… ΣΥΡΙΖΑ

απόρρητα έγγραφα

Ο κ. Λοβέδος αναφέρθηκε και στις διαφωνίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία: “Υπάρχει στη Βουλή η επιτροπή εξοπλιστικών. Όταν ο Πάνος Καμμένος παρουσίασε την πρόθεση του για τη συμφωνία και ουδείς από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε όχι“.

Μάλιστα σημείωσε με νόημα πως διαφωνούντες βουλευτές είναι μέλη της επιτροπής.

Καμμένος απαντά για το… 5λεπτο: «Δεν γλυτώνει ο Μητσοτάκης»!

Επιπρόσθετα υπογράμμισε πως “το ΚΥΣΕΑ παίρνει ομόφωνη απόφαση. Το Μάρτιο του 2017 αποφασίζεται να πωληθούν τα όπλα με βάση αυτή τη σύμβαση”.

Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε: “Οι άνθρωποι δεν συντονίζονται. Την απόφαση την έδωσε ο κ. Καμμένος στις 7 Νοεμβρίου απαντώντας σε βουλευτές της ΝΔ. Αυτό που κατέθεσα στη βουλή με την ένδειξη απόρρητο το κατέθεσε πριν από λίγες μέρες στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος“.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις