Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανδρέας Λοβέρδος: Ξεκινά και επίσημα η διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ – Με βίντεο η ιδρυτική διακήρυξη

Ανδρέας Λοβέρδος: Ξεκινά και επίσημα η διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ – Με βίντεο η ιδρυτική διακήρυξη
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ξεκινά και επίσημα η εκστρατεία του Ανδρέα Λοβέρδου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Η ιδρυτική διακήρυξη θα παρουσιασθεί την Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα με μαγνητοσκοπημένο βίντεο.

«Είναι μια φάση ανοιχτής διαβούλευσης έως τον Σεπτέμβριο που ανοίγει επίσημα ο προεκλογικός αγώνα. Καταγράφω όλες τις προτάσεις μου προς το εκλογικό σώμα, τα μέλη και στα στελέχη του κόμματος, προς όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες», τόνισε ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα. «Περιμένω αντιδράσεις θετικές και αρνητικές, ώστε να ολοκληρώσω το κείμενο μου τον Σεπτέμβριο», σημείωσε.

Πρόσθεσε, δε, ότι για το σκοπό αυτό θα ανοίξει ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο. Ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι με την τακτική αυτή δημιουργεί «πολεμικό κλίμα» και «εσωστρέφεια».

«Εξωστρέφεια προκάλεσε η υποψηφιότητά μου και όχι το αντίθετο. Ο τεράστιος χώρος που εκπροσωπεί το ΚΙΝΑΛ κλείστηκε σε ένα μικρό καβούκι και ασφυκτιά. Η υποψηφιότητά μου ανοίγει προοπτικές», επισήμανε. Όπως εξήγησε ο ίδιος, στη διακήρυξή του θα υπάρχουν όλα τα θέματα: από την έννοια του πατριωτισμού μέχρι και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν πρόκειται να βάλει τα θέματα εξωτερικής πολιτικής στο τραπέζι του εσωκομματικού διαλόγου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις