Πολιτική

Ανδρουλάκης για Δούκα: «Θα γίνει αλλαγή στο καταστατικό για να μην υπάρχει πρόβλημα με την υποψηφιότητά του»

«Δεν θα θέσω κανένα ζήτημα για την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τετάρτης (10.07.24), ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε πως «θα γίνει αλλαγή στο καταστατικό για να μην υπάρχει πρόβλημα με την υποψηφιότητα Δούκα».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας του, δήλωσε ότι «σε 2,5 χρόνια το κόμμα μεγάλωσε, κέρδισε στην αυτοδιοίκηση», ενώ για το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, είπε «δεν συμβιβάζομαι με το 13%, ανέμενα κάτι καλύτερο».

Σχετικά με τα σενάρια για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς, επεσήμανε ότι «η ίδια κουβέντα άνοιξε το 2019 από τα ίδια πρόσωπα και τώρα την ξανανοίγουν τα ίδια πρόσωπα».

«Η δική μου στρατηγική είναι το ΠΑΣΟΚ να δυναμώνει και να διευρύνεται αμφίπλευρα».

Επιστρέφοντας στο ζήτημα των εσωκομματικών εκλογών, υπογράμμισε πως «δεν με τρομάζει καμία υποψηφιότητα, εγώ θέλω πολιτική συζήτηση». 

 

«Δεν πρόκειται να μπω σε καμία διένεξη», είπε και τόνισε πως όσα έγιναν τις πρώτες εβδομάδες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, «ήταν προσβλητικά για μένα».

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τα καταφέρει με σοβαρότητα, ενότητα και προοδευτικό σχέδιο», επεσήμανε, δηλώνοντας πως «εγώ θέλω πολιτική συζήτηση, δεν θέλω διενέξεις και τοξικότητα».

Τόνισε ακόμη ότι «ο πρόεδρος δεν είναι συλλογικό αξίωμα στο κόμμα» και στη συνέχεια, άφησε αιχμές, λέγοντας πως «κάποια στελέχη θυμήθηκαν τις διαφωνίες τους, όταν ήρθαν τα νομοσχέδια στη Βουλή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Σκρέκας ζήτησε την άμεση άρση της ασυλίας του από την Παρασκευή: «Δεν θα επιτρέψω η παραμικρή υπόνοια να πλήξει την παράταξη»
«Η πράξη μου υπαγορεύεται από την ανάγκη διασφάλισης της θεσμικής καθαρότητας και της πολιτικής αξιοπιστίας της παράταξης» αναφέρει ο Κώστας Σκρέκας
Κώστας Σκρέκας
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας, Κεφαλογιάννης και Σκρέκας ζητούν άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας και αρνούνται κάθε εμπλοκή
Τόσο οι πρώην υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, όσο και ο πρώην Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ζητούν την πλήρη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη των υποθέσεων που τους αφορούν
Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κώστας Σκρέκας 16
Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτούμαι από τη βουλευτική ασυλία και ζητώ έρευνα από τη Δικαιοσύνη
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημειώνει ότι η ανάμιξή του αφορούσε μία ενδεχόμενη - όπως υποστηρίζει - απώλεια επιδότησης ενός συντοπίτη του γεωργού ύψους μόλις 429,28 ευρώ
Ο Κώστας Τσιάρας 32