Πολιτική

Ανδρουλάκης για Δούκα: «Θα γίνει αλλαγή στο καταστατικό για να μην υπάρχει πρόβλημα με την υποψηφιότητά του»

«Δεν θα θέσω κανένα ζήτημα για την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τετάρτης (10.07.24), ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε πως «θα γίνει αλλαγή στο καταστατικό για να μην υπάρχει πρόβλημα με την υποψηφιότητα Δούκα».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας του, δήλωσε ότι «σε 2,5 χρόνια το κόμμα μεγάλωσε, κέρδισε στην αυτοδιοίκηση», ενώ για το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, είπε «δεν συμβιβάζομαι με το 13%, ανέμενα κάτι καλύτερο».

Σχετικά με τα σενάρια για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς, επεσήμανε ότι «η ίδια κουβέντα άνοιξε το 2019 από τα ίδια πρόσωπα και τώρα την ξανανοίγουν τα ίδια πρόσωπα».

«Η δική μου στρατηγική είναι το ΠΑΣΟΚ να δυναμώνει και να διευρύνεται αμφίπλευρα».

Επιστρέφοντας στο ζήτημα των εσωκομματικών εκλογών, υπογράμμισε πως «δεν με τρομάζει καμία υποψηφιότητα, εγώ θέλω πολιτική συζήτηση». 

 

«Δεν πρόκειται να μπω σε καμία διένεξη», είπε και τόνισε πως όσα έγιναν τις πρώτες εβδομάδες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, «ήταν προσβλητικά για μένα».

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τα καταφέρει με σοβαρότητα, ενότητα και προοδευτικό σχέδιο», επεσήμανε, δηλώνοντας πως «εγώ θέλω πολιτική συζήτηση, δεν θέλω διενέξεις και τοξικότητα».

Τόνισε ακόμη ότι «ο πρόεδρος δεν είναι συλλογικό αξίωμα στο κόμμα» και στη συνέχεια, άφησε αιχμές, λέγοντας πως «κάποια στελέχη θυμήθηκαν τις διαφωνίες τους, όταν ήρθαν τα νομοσχέδια στη Βουλή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιμένει ο Λαζαρίδης για τις ευθύνες Σημίτη στην κρίση των Ιμίων: «Δεν ανακαλώ τίποτα» απαντά στον Ανδρουλάκη
Στην αντεπίθεση ο Παύλος Χρηστίδης, επισημαίνοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ «κανείς δεν μπορεί να δεχθεί πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναπαράγει και αναμασά την τουρκική προπαγάνδα»
Μακάριος Λαζαρίδης 14
Ο Ανδρουλάκης καλεί Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη να τοποθετηθούν στα όσα είπε ο Λαζαρίδης για τα Ίμια: «Ντροπή, δεν υπάρχει γκριζάρισμα στο Αιγαίο»
Εφ’ όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από βήματος της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Σφοδρή σύγκρουση Λαζαρίδη – Χρηστίδη στη Βουλή για τα Ίμια: «Οδηγήσατε τους τρεις ήρωες στον θάνατο» – «Να ανακαλέσει το “γκριζάρισμα” στο Αιγαίο»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε τον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ να κάνει μια αναφορά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σημίτη εκείνες τις κρίσιμες ημέρες του 1996 
Μακάριος Λαζαρίδης
8