Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ανδρουλάκης για Βουλή: Μόνο εργαλείο Μητσοτάκη και Τσίπρα ο συμψηφισμός και ο συναγωνισμός ποιος είναι χειρότερος από τον άλλον

Ανδρουλάκης για Βουλή: Μόνο εργαλείο Μητσοτάκη και Τσίπρα ο συμψηφισμός και ο συναγωνισμός ποιος είναι χειρότερος από τον άλλον

Στην κόντρα στη Βουλή ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε πως «Ο ελληνικός λαός έγινε θεατής άλλης μιας παράστασης διχόνοιας και τοξικού λόγου από τους δυο συνήθεις πρωταγωνιστές, τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα»

Κατά τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Μητσοτάκης «δίχως ίχνος γενναιότητας καταθέτει ένα νομοσχέδιο συγκάλυψης και εκ των υστέρων νομιμοποίησης των παράνομων ενεργειών της κυβέρνησης του», γιατί «κάνει ότι μπορεί για να ξεπεράσει τον κάβο των εθνικών εκλογών χωρίς να έχει μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια».

Επιπλέον ο κ. Ανδρουλάκης έκανε αναφορά σε δημοσίευμα των New York Times σύμφωνα με το οποίο φέρεται το  Υπουργείο Εξωτερικών να δίνει άδεια εξαγωγής του Predator στη Μαδαγασκάρη. «Μια ευρωπαϊκή χώρα δηλαδή που οφείλει να προστατεύει αταλάντευτα τα ανθρώπινα δικαιώματα, εκτίθεται ανοίγοντας το δρόμο σε άλλες χώρες να χρησιμοποιούν τέτοια κακόβουλα λογισμικά σε βάρος των ελευθεριών των πολιτών τους», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Όσον αφορά τον κ. Τσίπρα, καλό θα ήταν να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πως είναι δυνατόν επί ημερών του εμπλεκόμενη με το Predator εταιρεία, που ιδρύθηκε με λίγες χιλιάδες ευρώ, να υπογράφει συμβάσεις εκατομμυρίων με το δημόσιο και μετά ο γιος του υπουργού που τις υπέγραψε, να προσλαμβάνεται εκεί», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Κανείς δεν απαντά καθαρά στα ερωτήματα. Μόνο τους εργαλείο ο συμψηφισμός και ο συναγωνισμός ποιος είναι χειρότερος από τον άλλον στην υπονόμευση των θεσμών. Ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα από αυτό, που του προσφέρει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει στη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις