Πολιτική

Ανδρουλάκης: Η τρίτη εντολή πρέπει να φύγει από τα χέρια των νεοναζιστών

«Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ήττα του νέου δικομματισμού και δημιουργία προοπτικών για προοδευτικές αλλαγές στη χώρα», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη του στο «Έθνος» σημειώνει μεταξύ άλλων πως αν ο κ. Τσίπρας κάνει τις Εθνικές εκλογές κάνει ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές, θα είναι γιατί «θέλει να αποχωρήσει κρυπτόμενος από το Μαξίμου».

«Ένα διψήφιο ποσοστό στις Ευρωεκλογές θα επιβεβαιώσει ότι η αλλαγή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών είναι εφικτή και περνά μέσα από την ενίσχυση της δημοκρατικής παράταξης», ενώ τονίζει ότι «η τρίτη διερευνητική εντολή πρέπει επιτέλους να φύγει από τα χέρια της νεοναζιστικής συμμορίας», διαβεβαιώνοντας ότι η δημοκρατική παράταξη θα τη διαχειριστεί με υπευθυνότητα.

Ερωτηθείς για την «προοδευτική συμμαχία» που επιχειρεί ο πρωθυπουργός, ο κ. Ανδρουλάκης τονίζει ότι «συμμαχία, με πρωταγωνιστές της εποχής Καραμανλή που οδήγησαν στην χρεοκοπία, κορυφαία στελέχη των ΑΝΕΛ και στελέχη της κεντροαριστεράς που αλλάζουν την άποψή τους για να γίνουν υπουργοί, μόνο προοδευτική δεν είναι», κάνοντας λόγο αντίθετα για ένα «μεγάλο παζάρι θέσεων εξουσίας χωρίς κανένα ιδεολογικό πρόσημο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στο ΠΑΣΟΚ μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις: Τσίπρας και Καρυστιανού αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό
Όσον αφορά στην Μαρία Καρυστιανού, επισήμως στο ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να την αντιμετωπίζουν ως μία μητέρα που έχασε το παιδί της με τραγικό τρόπο σε ένα εγκληματικό δυστύχημα
Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκη Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα στήριξης για 10.000 άνεργες γυναίκες με επιδότηση έως 80% του μισθού – Όλη η διαδικασία
Το συνολικό ύψος του προγράμματος ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που το καθιστά το μεγαλύτερο στοχευμένο πρόγραμμα ενίσχυσης της γυναικείας απασχόλησης που έχει υλοποιηθεί ποτέ
Η Νίκη Κεραμέως και η Τατιάνα Στεφανίδου
Τα μέτρα Μητσοτάκη για τους αγρότες και το plan B - «Κόκκινο» πανί τα μπλόκα και στο βάθος «δάκτυλος» ΚΚΕ
Το βλέμμα της κυβέρνησης είναι στραμμένο σήμερα συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής στον Παλαμά, με το μπλόκο της Νίκαιας να προτείνει κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα
Αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας 29