Πολιτική

Ανδρουλάκης: Η τρίτη εντολή πρέπει να φύγει από τα χέρια των νεοναζιστών

«Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ήττα του νέου δικομματισμού και δημιουργία προοπτικών για προοδευτικές αλλαγές στη χώρα», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη του στο «Έθνος» σημειώνει μεταξύ άλλων πως αν ο κ. Τσίπρας κάνει τις Εθνικές εκλογές κάνει ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές, θα είναι γιατί «θέλει να αποχωρήσει κρυπτόμενος από το Μαξίμου».

«Ένα διψήφιο ποσοστό στις Ευρωεκλογές θα επιβεβαιώσει ότι η αλλαγή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών είναι εφικτή και περνά μέσα από την ενίσχυση της δημοκρατικής παράταξης», ενώ τονίζει ότι «η τρίτη διερευνητική εντολή πρέπει επιτέλους να φύγει από τα χέρια της νεοναζιστικής συμμορίας», διαβεβαιώνοντας ότι η δημοκρατική παράταξη θα τη διαχειριστεί με υπευθυνότητα.

Ερωτηθείς για την «προοδευτική συμμαχία» που επιχειρεί ο πρωθυπουργός, ο κ. Ανδρουλάκης τονίζει ότι «συμμαχία, με πρωταγωνιστές της εποχής Καραμανλή που οδήγησαν στην χρεοκοπία, κορυφαία στελέχη των ΑΝΕΛ και στελέχη της κεντροαριστεράς που αλλάζουν την άποψή τους για να γίνουν υπουργοί, μόνο προοδευτική δεν είναι», κάνοντας λόγο αντίθετα για ένα «μεγάλο παζάρι θέσεων εξουσίας χωρίς κανένα ιδεολογικό πρόσημο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λύγισε ο Αλέξης Τσίπρας στον επικήδειο για τον Αλέκο Φλαμπουράρη: Σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες, ως σύντροφος, ως φίλος, ως παππούς των παιδιών μας
«Δεν σε αποχαιρετώ, αλλά σου υπόσχομαι ότι, όπως εσύ, δεν θα παραδώσουμε ούτε την ψυχή ούτε τα όνειρά μας, στη γοητεία της όποιας εξουσίας»
Αλέξης Τσίπρας
16
Το αντίο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Διαμαντή Καραναστάση: «Συγγνώμη που δεν σε προστάτεψα από το δηλητήριο που τους διώχνει όλους από την πολιτική»
«Ο Διαμαντής με την παραίτησή του δίνει άλλο ένα μάθημα ανωτερότητας ψυχής - Και αφήνει μια σπουδαία παρακαταθήκη» πρόσθεσε η ίδια
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στο θέατρο 15