Πολιτική

Ανδρουλάκης: Η τρίτη εντολή πρέπει να φύγει από τα χέρια των νεοναζιστών

«Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ήττα του νέου δικομματισμού και δημιουργία προοπτικών για προοδευτικές αλλαγές στη χώρα», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη του στο «Έθνος» σημειώνει μεταξύ άλλων πως αν ο κ. Τσίπρας κάνει τις Εθνικές εκλογές κάνει ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές, θα είναι γιατί «θέλει να αποχωρήσει κρυπτόμενος από το Μαξίμου».

«Ένα διψήφιο ποσοστό στις Ευρωεκλογές θα επιβεβαιώσει ότι η αλλαγή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών είναι εφικτή και περνά μέσα από την ενίσχυση της δημοκρατικής παράταξης», ενώ τονίζει ότι «η τρίτη διερευνητική εντολή πρέπει επιτέλους να φύγει από τα χέρια της νεοναζιστικής συμμορίας», διαβεβαιώνοντας ότι η δημοκρατική παράταξη θα τη διαχειριστεί με υπευθυνότητα.

Ερωτηθείς για την «προοδευτική συμμαχία» που επιχειρεί ο πρωθυπουργός, ο κ. Ανδρουλάκης τονίζει ότι «συμμαχία, με πρωταγωνιστές της εποχής Καραμανλή που οδήγησαν στην χρεοκοπία, κορυφαία στελέχη των ΑΝΕΛ και στελέχη της κεντροαριστεράς που αλλάζουν την άποψή τους για να γίνουν υπουργοί, μόνο προοδευτική δεν είναι», κάνοντας λόγο αντίθετα για ένα «μεγάλο παζάρι θέσεων εξουσίας χωρίς κανένα ιδεολογικό πρόσημο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 28
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8