Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ανεξαρτητοποιήθηκε o Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς βουλευτής των Σπαρτιατών

Ανεξαρτητοποιήθηκε o Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς βουλευτής των Σπαρτιατών

Επιστολή ανεξαρτητοποίησής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Χαράλαμπου Κατσιβαρδά οι Σπαρτιάτες μένουν με 10 βουλευτές.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι πλέον τέσσερις (Μ. Χουρδάκης και Αρετή Παπαϊωάννου προερχόμενοι από την ΚΟ «Πλεύση Ελευθερίας», Κ. Φλώρος και Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, προερχόμενοι από την ΚΟ «Σπαρτιάτες»).

Η επιστολή του Χαράλαμπου Κατσιβαρδά δείχνει ότι ο χρόνος βοήθησε να κλείσουν τα ρήγματα που υπήρχαν εντός του κόμματος με τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα και μάλιστα εκδηλώθηκαν μαζικά το περασμένο καλοκαίρι όταν και η κοινοβουλευτική ομάδα κινδύνευσε με διάλυση.

Τις επόμενες ώρες και ημέρες αναμένεται να δούμε εάν θα υπάρξει χορός αποχωρήσεων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών ή όχι. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν δηλώσεις είτε από τον ίδιο τον κ. Κατσιβαρδά είτε από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών για τους λόγους αυτής της αποχώρησης.

Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Β. Κατσιβαρδάς είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16-07-1981. Μένει στην Αθήνα και εξελέγη Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το κόμμα Σπαρτιάτες στις εθνικές εκλογές το 2023.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις