Πολιτική

Άνγκελα Μέρκελ: Η παράδοση που θα σπάσει στο ταξίδι της στην Ελλάδα

Το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου φτάνει στην χώρα μας η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ για την τελευταία της επίσκεψη στην Ελλάδα με αυτή την ιδιότητα. 

Όσοι παρακολουθούν την πορεία της γερμανίδας πολιτικού θα έχουν παρατηρήσει ότι στα 16 χρόνια της θητείας της όταν πραγματοποιεί επίσκεψη σε μια χώρα για 24 ώρες δεν της αρέσει να διανυκτερεύει σε αυτήν. Αυτή την φορά θα σπάσει αυτή την παράδοση και σύμφωνα με τον Βηματοδότη αναμένεται να διανυκτερεύσει στο Χίλτον.

Νωρίτερα θα δειπνήσει στο σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Την επομένη θα γίνει η συνάντηση των δυο ηγετών στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος νέος αντιπρόεδρος στη Βουλή με 255 ψήφους – «Στο πρόσωπό μου τιμήθηκε η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία»
Θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή την αποστολή, γιατί πιστεύω βαθιά ότι η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου είναι η καλύτερη απάντηση στις προκλήσεις
Κουκουλόπουλος και Ανδρουλάκης
Παύλος Μαρινάκης: Επί της αρχής δεν είμαστε αρνητικοί στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, έχουμε σχέδιο για όλα τα ενδεχόμενα
«Για να το κάνουμε μονομερώς πρέπει να υπάρξει άλλος ένας φόρος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να γίνει στην Ευρώπη μια συζήτηση για τη μείωση του ΕΦΚ»
Ο Παύλος Μαρινάκης 16