Πολιτική

Άννα Διαμαντοπούλου: Με τους 8 υποψηφίους θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό – Πρέπει να μεγαλώσουμε το ΠΑΣΟΚ

Για την υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τοποθετήθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, το βράδυ της Πέμπτης (18.7.24).

Η Άννα Διαμαντοπούλου τόνισε πως δεν έθεσε θέμα διαβλητότητας για τις εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ στις 6 και 13 Οκτωβρίου, εμμένοντας στην πρότασή της για εθελοντές δικηγόρους, αφού οι κάλπες θα ξεπεράσουν τις 800.

«Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε το 2004 το άνοιγμα στην κοινωνία, το ακολούθησαν και στο εξωτερικό και το 2016 υπήρξε η ολοκληρωμένη πρόταση Αλεβιζάτου για συμμετοχή εθελοντών δικηγόρων. Εκτιμώ ότι με τους 8 υποψηφίους η διαδικασία θα προσελκύσει πολύ κόσμο και θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό», τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου.

Στο ερώτημα γιατί τώρα θέλει να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η κ. Διαμαντοπούλου, απάντησε ότι υπάρχουν διαφορετικές συγκυρίες και ανάγκες. 

Δεν γίνεται να μπαίνουμε σε ένα κόμμα και να βγαίνουμε στη σύνταξη. Δεν απομακρύνθηκα ποτέ από τη σοσιαλδημοκρατική μου ταυτότητα, τόνισε και πρόσθεσε: Η πολιτική έχει μεγάλο φάσμα. Όσοι το βλέπουν μόνο μέσα από την κομματική ζωή, θέλουν μικρό ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να μεγαλώσουμε το ΠΑΣΟΚ λέγοντας όλοι μαζί για τη σοσιαλδημοκρατία του 21ου αιώνα και όχι ελάτε πίσω», υπογράμμισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331