Πολιτική

Άνοιγμα του φακέλου της Κύπρου και δημοσιοποίηση των αρχείων της Βουλής, ζητάει ο Π. Καμμένος

Το άνοιγμα του φακέλου της Κύπρου και τη δημοσιοποίηση των αρχείων της Βουλής των Ελλήνων, «όπως ζήτησε και η Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας» ζητάει με δήλωσή του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

«Δεν είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός να έχει ως πηγή πληροφόρησης τα αρχεία ξένων κυβερνήσεων, όπως του State Department και του Foreign Office, για τη μεγαλύτερη εθνική τραγωδία» υπογραμμίζει, χαρακτηριστικά, στη δήλωσή του.

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει εθνική υποχρέωση να δώσει στη δημοσιότητα τα αρχεία, ώστε να μάθουν οι Έλληνες την αλήθεια για το ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι της μεγαλύτερης ελληνικής τραγωδίας, ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι για το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, γιατί κανείς μέχρι σήμερα δεν τιμωρήθηκε, ποιες είναι οι πολιτικές ευθύνες των κυβερνήσεων των εμπλεκομένων χωρών, τι συνέβη με τους αγνοούμενους, γιατί οι Έλληνες πεσόντες και τραυματίες δεν αναγνωρίστηκαν ως θύματα πολέμου» καταλήγει, στη δήλωσή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο προβλέπει ο Καμμένος

Ναι Καμμένου σε Τσίπρα για το δημοψήφισμα

Καμμένος: Οι τράπεζες και το Δημόσιο θα αποκτήσουν την περιουσία των Ελλήνων

Στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων εντάσσεται ο Ν. Νικολόπουλος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
Σαμαράς: Το ενδεχόμενο νέου κόμματος, η σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη, το «ουδέν σχόλιο» από Μαξίμου και οι «γαλάζιοι» ψίθυροι
Απάντησε και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο κ. Μητσοτάκης όταν είχε μιλήσει για «πατριώτες της φακής και του καναπέ», σημειώνοντας ότι «αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 68
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά για πρώτη φορά δημόσια μετά τον θάνατο της κόρης του: «Ευχαρίστησα τον Θεό για τα 34 χρόνια που είχαμε τη Λένα μας»
«Η απώλεια της Λένας είναι μια κατάσταση βιωματική που με φέρνει ακόμη πιο κοντά σε αυτούς τους γονείς» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
Αντώνης Σαμαράς και Λένα Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη δημιουργία νέου κόμματος - Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Όταν λάβω τις αποφάσεις μου, όποιες κι αν είναι αυτές, θα τις εξηγήσω καθαρά και ξάστερα στον ελληνικό λαό», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς
371