Πολιτική

“Ανοίγουν” για τους πολιτικούς αρχηγούς τα απόρρητα έγγραφα της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία

Στη διάθεση των πολιτικών αρχηγών θα είναι την Πέμπτη το απόγευμα (30.11.2017) τα απόρρητα έγγραφα διαβάθμισης του Υπουργείου Εξωτερικών, στα οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ που έγινε στη Βουλή στις 27 Νοεμβρίου.

Για τη δυνατότητα των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα, ενημερώνει τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, με σχετική επιστολή του.

«Μετά από συνεννόηση με τον υπουργό Εξωτερικών, σας γνωρίζω ότι τα απόρρητα έγγραφα διαβάθμισης του υπουργείου Εξωτερικών στα οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ στη συνεδρίαση της 27ης Νοεμβρίου, με τη μνεία ότι θα είναι στη διάθεση των επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, θα είναι διαθέσιμα στο γραφείο μου την Πέμπτη 30.11.2017 μεταξύ 18.00 και 20.00. Πρόσβαση σε αυτά μπορεί να έχουν και ειδικά εξουσιοδοτημένοι προς τούτο από τον οικείο αρχηγό, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Παρακαλώ να γνωστοποιήσετε τη δυνατότητα αυτή στους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων», αναφέρει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28