Πολιτική

Αντιγόνη Λυμπεράκη: Ορκίστηκε βουλευτής με… αναφορές σε μαύρες τρύπες και Brexit

Ορκίστηκε σήμερα (11.04.2019) στην Ολομέλεια ως ανεξάρτητη βουλευτής η Αντιγόνη Λυμπεράκη στην θέση του παραιτηθέντα Γιώργου Αμυρά που θα διεκδικήσει μια θέση στην ευρωβουλή με τη ΝΔ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη θα είναι ανεξάρτητη βουλευτής, καθώς δεν υφίσταται πλέον ως  κοινοβουλευτική ομάδα Το Ποτάμι.

Αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας έκανε και δηλώσεις στις κάμερες στο περιστύλιο και τα όσα είπε προκάλεσαν… αίσθηση.

«Επιστρέφω στη Βουλή σε μία λαμπρή ημέρα, την επόμενη που βγήκε η πρώτη φωτογραφία για τις μαύρες τρύπες και σε όλη την ταραχή που φέρνει στην Ευρώπη το Brexit και η αβεβαιότητα. Πιστεύω ότι Το Ποτάμι, με μία φωνή παραπάνω θα καταφέρει να πει ακριβώς αυτά που θέλει, με την ψυχραιμία που πρέπει, χωρίς να πέφτει στις παγίδες των ανταγωνισμών και της στείρας επανάληψης παλιών επιχειρημάτων, για να ανανεωθούμε, να αναπνεύσουμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί», τόνισε η Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
17
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 198
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7