Πολιτική

Αντώνης Μυλωνάκης: Εγκληματική οργάνωση η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου, χειρότερη της Χρυσής Αυγής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρές κατηγορίες σε βάρος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, εξαπέλυσε ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης και βουλευτής του κόμματος Αντώνης Μυλωνάκης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (25.04.2023) στον ΣΚΑΪ. 

Ο τέως βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, έκανε λόγο για πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, την οποία θα αποκαλύψει, προσθέτοντας μάλιστα ότι μπορεί να εξελιχθεί χειρότερο από τη Χρυσή Αυγή. «Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή», είπε χαρακτηριστικά. 

«Αυτή η εγκληματική οργάνωση – που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019- δεν την ήξερα εγώ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος» σημείωσε ο Αντώνης Μυλωνάκης. 

Και συνέχισε, λέγοντας ότι «για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ. Χρειάζεται και ένας λογιστής. Ο Βατόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή».

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί αυτό αποτελεί πολιτική εγκληματική οργάνωση ο Αντώνης Μυλωνάκης είπε «Η πολιτική εγκληματική οργάνωση, θέλει να σκοτώσει χαρακτήρες, να δολοφονήσει ανθρώπους (σχηματικά) για να βάλει τους δικούς της, δέκα ανθρώπους, Αυτό είναι περίπτερο, δεν είναι κόμμα. Προσπαθεί να είναι ο αυτοκράτορας».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρυσοχοΐδης: Επιδημία πλέον οι τηλεφωνικές απάτες – Ετοιμάζεται διάταξη με μεγαλύτερες ποινές για την εξαπάτηση ηλικιωμένων
Τι είπε για την επιχείρηση «ΚΟΜΒΟΣ» και την προσπάθεια της τροχαίας να περιορίσει την κίνηση - «Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε 20%-25% τη ροή σε όλη την Αττική»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
6
Άδωνις Γεωργιάδης: Απορώ με συναδέλφους μου που επέλεξαν να λείπουν από την χθεσινή γιορτή της ΝΔ
Ο υπουργός Υγείας σημειώνει ότι, παρά το γεμάτο πρόγραμμά του, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στη γιορτή για τα 52α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 47
Η ΕΛΑΣ για τον προϋπολογισμό: Η ανάπτυξη μένει στα χαρτιά και ο λογαριασμός στα νοικοκυριά
Φορολογικά έσοδα σε άνοδο, πιέσεις στα εισοδήματα και επενδύσεις που εξαρτώνται από το Ταμείο Ανάκαμψης συνθέτουν, κατά την ΕΛ.Α.Σ., μια διαφορετική εικόνα από εκείνη των κυβερνητικών εξαγγελιών
Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ)
Ανδρουλάκης: Αν ο κόσμος μάς εμπιστευτεί η Ελλάδα μπορεί να γίνει κανονική ευρωπαϊκή χώρα
Σε ερώτηση για τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και τη σύγκλιση με άλλα κόμματα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το κόμμα δίνει «τον αγώνα της κοινωνικής διεύρυνσης»
Νίκος Ανδρουλάκης
35