Πολιτική

Αντώνης Σκυλλάκος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στο ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε τον Αντώνη Σκυλλάκο στη Λάρισα. Παρών στην πολιτική κηδεία του παλαίμαχου στελέχους του ΚΚΕ φίλοι και μέλη του κόμματος, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο Αντώνης Σκυλλάκος, ιστορικό στέλεχος και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή (22.08.2021) σε ηλικία 72 ετών.

Όπως αναφέρει το larissanet, τον Αντώνη Σκυλλάκο, αποχαιρέτησαν – στον τόπο εκτελέσεων εκατοντάδων αγωνιστών και κομμουνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στο Μεζούρλο – μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο βουλευτής Λάρισας του κόμματος, Γιώργος Λαμπρούλης, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής.

kideiaSkyllakou larissanet

Επίσης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Ιωάννης Σκόκας, ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Τάσος Τσιαπλές, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Νικολέττα Μπασδέκη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Μαρία Γαβαλά και πολλά ακόμη στελέχη του ΚΚΕ.

Επικήδειο εκφώνησαν τα παιδιά του Αντώνη Σκυλλάκου, Ηλίας και Χρήστος.

Η σορός του θα μεταφερθεί για αποτέφρωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 58
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης
Δημοσκόπηση Prorata: Στις 9 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ – «Κουμπωμένοι» οι πολίτες για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη και Τσίπρα στη ΔΕΘ
Στη δημοσκόπηση της Prorata η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 25,5%, η ΕΛΑΣ είναι δεύτερη με μία μονάδα αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον περασμένο Ιούλιο και το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο με 9%
Κάλπη 94