Πολιτική

Απανωτές συναντήσεις αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ για ΕΝΦΙΑ και κόκκινα δάνεια

Συναντήσεις αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με κυβερνητικά στελέχη και τον Διοικητή της ΤτΕ, για τις τελικές ρυθμίσεις για τον ΕΝΦΙΑ και το πλαίσιο των ρυθμίσεων για τα "κόκκινα" δάνεια.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σειρά συναντήσεων με αντικείμενο τις τελικές ρυθμίσεις για τον ΕΝΦΙΑ και το θέμα του πλαισίου των ρυθμίσεων για τα “κόκκινα” δάνεια, θα έχει τις επόμενες ημέρες αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με κυβερνητικά στελέχη και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, την Παρασκευή στις 10 π.μ. θα υπάρξει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η παρουσίαση των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ για τις αναγκαίες βελτιώσεις και διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ και το θέμα των δόσεων για την καταβολή του. Στις 12 το μεσημέρι, η αντιπροσωπεία του κόμματος θα συναντηθεί με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, για να συζητήσει το πλαίσιο των προτάσεων για τις ρυθμίσεις στα επιχειρηματικά δάνεια, αλλά και στα δάνεια των νοικοκυριών. Για το ίδιο θέμα, θα υπάρξει συνάντηση, την Τρίτη 11:30 π.μ., με τον υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια.

Διαβάστε

ΔΗΜΑΡ: Επικοινωνιακό τρικ οι μελλοντικές φοροελαφρύνσεις

Κουίκ: Η συγκυβέρνηση είναι Ε(Ν)ΦΙΑΛΤΗΣ για τους Έλληνες

ΑΝΕΛ για ΕΝΦΙΑ: Παίζουν την κολοκυθιά με τον αριθμό των δόσεων

Kόκκινα δάνεια και ΕΝΦΙΑ οι προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ – Συναντήσεις με Στουρνάρα, Χαρδούβελη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη
«Η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, όπως ζήτησα από την πρώτη στιγμή, είναι, πλέον, πολύ κοντά και η Αλήθεια εκεί, θα λάμψει» υπογράμμισε ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Χρήστος Τριαντόπουλος 42
Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα»
Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα κειμήλια που επιστρέφονται στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
245