Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Απάντηση Ακρίτα στον Άδωνι Γεωργιάδη για την Μαρέβα Γκραμπόβσκι: Πρωταπριλιάτικο αστείο το να ζητήσω συγγνώμη, όχι νταηλίκια σε μένα

Απάντηση Ακρίτα στον Άδωνι Γεωργιάδη για την Μαρέβα Γκραμπόβσκι: Πρωταπριλιάτικο αστείο το να ζητήσω συγγνώμη, όχι νταηλίκια σε μένα

Απάντηση έδωσε στον Άδωνι Γεωργιάδη η Έλενα Ακρίτα μέσω αναρτήσεων στο facebook.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε πει πως είναι απαράδεκτο η Έλενα Ακρίτα να στοχοποιεί την σύζυγο του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόβσκι, αναρωτώμενος χαρακτηριστικά «τι θέλουν, να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη;». Ανέφερε πως θα έπρεπε η κ. Ακρίτα να ζητήσει συγγνώμη για όσα ανέφερε για την κ. Γκραμπόβσκι.

Η Έλενα Ακρίτα απάντηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «λογικά αυτό είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Γιατί είναι για γέλια κι ας το είπε ο ίδιος με straight face – άλλωστε έτσι με σοβαρό τρόπο λέγονται τα πιο πετυχημένα αστεία».

Απαριθμεί σημεία που όπως αναφέρει πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του να δώσουν εξηγήσεις. 

Μάλιστα εξαπολύει επίθεση και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας πως «α, και κύριε Αδωνι Γεωργιάδη όχι νταηλίκια σε μένα. Το ότι είμαι βουλευτής δε σημαίνει ότι θα μασάω τα λόγια μου».

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης είχε αναφέρει πως «η κυρία Ακρίτα είναι πια βουλευτής. Είναι δυνατόν μια πολιτική μας αντίπαλος να γράφει έναν τέτοιον λίβελο για τη σύζυγο ενός πολιτικού της αντιπάλου; Δεν ντρέπεται; Έχει καταλάβει ότι πολιτικός αντίπαλος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι η Μαρέβα Μητσοτάκη; Ως γυναίκα δέχεται μια άλλη γυναίκα να είναι κάθε μέρα στόχος ανηλεούς κριτικής μόνο και μόνο επειδή παντρεύτηκε έναν άνθρωπο; Δεν είναι αίσχος; Ζούμε μια περίπτωση ανθρωποφαγίας.

Η κυρία Μαρέβα Γκραμπόβσκι δηλώσεις δεν κάνει, δεν ανακατεύεται, δεν δίνει συνεντεύξεις. Είναι διακριτική, δεν θέλει να ανακατεύεται με την πολιτική. Κάθεται η κυρία Ακρίτα και υβρίζει τη σύζυγο του πρωθυπουργού; Δηλαδή τι θέλουν να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη; Πάντα πίστευα κι έκανα λάθος ότι μετά τις εκλογές του Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατάλαβε ότι να κάνουν συνεχώς αυτά τα αίσχη δεν φέρουν ψήφους. Συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι, την ίδια τοξικότητα. Η κυρία Ακρίτα έπρεπε να γράψει ένα “συγγνώμη που σας έμπλεξα κυρία Μητσοτάκη”».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις