Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία στο Μαξίμου για τις σφαίρες στον Κοτζιά

Νέα Δημοκρατία

Με αιχμές “απάντησε” η Νέα Δημοκρατία στις κυβερνητικές πηγές πως δεν καταδίκασε τις απειλές στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και την επιστολή με τις σφαίρες που του έστειλαν άγνωστοι.

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τις απειλές κατά του υπουργού Εξωτερικών. Και αφήνει αιχμές πως η κυβέρνηση δεν καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται αλλά δείχνει ανοχή και διχάζει τους πολίτες.

Η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία

«Εν αντιθέσει με άλλους, είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο ότι η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται.

Και προφανώς αυτό ισχύει και για τις απειλές εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών.

Κατά τα λοιπά, το ποιος δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες».

Το Μαξίμου

«Μετά τις «σφαίρες για τους προδότες» που υποσχόταν η επικεφαλής ακροδεξιού κόμματος σε κάλεσμά της για το συλλαλητήριο της Κυριακής, σήμερα οι σφαίρες έφθασαν με απειλητικές επιστολές στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά», αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου.

Και συνεχίζει: «Η Νέα Δημοκρατία εδώ και δύο ημέρες δεν έχει βρει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις φασιστικές απειλές.

Όσοι αγκαλιάζουν την ακροδεξιά, χαϊδεύουν τα αυτιά των μισαλλόδοξων πατριδοκάπηλων και επιχειρούν να διχάσουν τους Έλληνες, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε καταδίκη απ’ όλους!

Στο θέμα των απειλών που δέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητά απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν.

Οι απειλές που δέχτηκε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Αναμένουμε την κατηγορηματική καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Είναι ευθύνη όλων να μπει τέλος στο κλίμα όξυνσης που καλλιεργείται, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει η κυβέρνηση για την ονομασία της πΓΔΜ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις