Πολιτική

Απάντηση από την Ελληνική Αστυνομία για τη κλήση Λαφαζάνη στη ΓΑΔΑ

Ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τους λόγους της κλήσης του Παναγιώτη Λαφαζάνη στη ΓΑΔΑ, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει πως “σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην κλήση του Πρόεδρου της Λαϊκής Ενότητας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για παροχή εξηγήσεων, διευκρινίζεται ότι η κλήση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών”.

[read4more]

Ακόμη σημειώνεται πως “το συγκεκριμένο Τμήμα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής είναι αρμόδιο για τη διερεύνηση όλων των υποθέσεων που αφορούν στην παρεμπόδιση κρατικής λειτουργίας”.

Να θυμίσουμε ότι η ΛΑΕ έχει καλέσει την Τετάρτη  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΓΑΔΑ για την κλήση του Παναγιώτη Λαφαζάνη σε απολογία από το το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
81