Πολιτική

Απάντηση Καμμένου σε Βορίδη: Το 1978 εγώ ήμουν 13 χρονών κι εσύ… κυνηγούσες πολίτες με τσεκούρια

Απάντηση έδωσε ο Πάνος Καμμένος στα όσα είπε ο Μάκης Βορίδης στην συνέντευξη τύπου που παρέθεσε για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Βορίδης είχε σταθεί και στα όσα υποστήριξε ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι γνώριζε τον Πάνο Καμμένο από το 1978.

Ο κ. Καμμένος έγραψε ότι «Το 1978 όταν ο Βορίδης κυνηγούσε πολίτες με τσεκούρια ήμουν 13 χρονών και πήγαινα σχολείο δεν πούλαγα αυτοκίνητα στον Παπαδόπουλο. Τσάμπα μεροκάματα δίνετε στον concilierre ξεφτιλίζεστε περισσότερο» αναφέρει ανάρτηση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη
«Η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, όπως ζήτησα από την πρώτη στιγμή, είναι, πλέον, πολύ κοντά και η Αλήθεια εκεί, θα λάμψει» υπογράμμισε ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Χρήστος Τριαντόπουλος 67
Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα»
Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα κειμήλια που επιστρέφονται στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
245