Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Απάντηση ΝΔ σε Τζανακόπουλο: Χαρακτηρίζει “ναρκέμπορο” έναν πολίτη πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη

Απάντηση ΝΔ σε Τζανακόπουλο: Χαρακτηρίζει “ναρκέμπορο” έναν πολίτη πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στην συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Δευτέρας (30.04.2018), δίνει η ΝΔ μέσω πηγών της.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει πως «είναι αδιανόητο και πρωτοφανές το γραφείο του πρωθυπουργού σε ένα κράτος δικαίου να χαρακτηρίζει “ναρκέμπορο” οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Οι δηλώσεις Τζανακόπουλου

Νωρίτερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε δηλώσει πως «Η κυβέρνηση αυτή ούτε απειλείται, ούτε έχει συνηθίσει να συνομιλεί με όρους νύχτας. Ο κος Μαρινάκης πρέπει να το βάλει αυτό καλά στο μυαλό του. Του ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται, ούτε ντιλάρει με επιχειρηματίες».

«Έχουμε ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες και σκοπεύουμε να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή τόσο κατά του κυρίου Μαρινάκη όσο και κατά του κυρίου Κουρτάκη» ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ανέφερε ότι «τα άθλια δημοσιεύματα τόσο του Βήματος, όσο και των Παραπολιτικών δεν θα μείνουν αναπάντητα. Όπως και κανένα άλλο συκοφαντικό δημοσίευμα στο εξής.Έχουμε ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες και σκοπεύουμε να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή τόσο κατά του κυρίου Μαρινάκη όσο και κατά του κυρίου Κουρτάκη, ο οποίος με εκβιαστικά δημοσιεύματα προαναγγέλει με τρόπο που θυμίζει εκβιαστή του χειρίστου είδους δήθεν αποκαλύψεις».

Να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ο οποίος επισήμως έχει ταυτίσει τον εαυτό του με τον κο Μαρινάκη να εξηγήσει το λόγο αυτής της ταύτισης και σταματήσει να καλύπτει και να προστατεύει ενα διωκόμενο επιχειρηματία. Ενημερώνουμε τον κο Μαρινάκη και τους συνεργάτες του ότι αν θεωρούν ότι μια άλλη κυβέρνηση θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντά του ή θα του εξασφαλίσει μια καλύτερη μεταχείριση, ο ελληνικός λαός θα τους απογοητεύσει ξανά» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Τέλος, υπενθύμισε ότι είναι η όγδοη μέρα που ο Κ. Μητσοτάκης «δεν έχει απαντήσει στο καίριο ερώτημα: Ποιος και γιατί χρηματοδότησε μέσω offshore την εταιρία της συζύγου του το 2017;».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις