Κυριακή, 14 Απρ.
27oC Αθήνα

Απάντηση Σβίγκου σε Σημίτη: Όσο και αν καταστροφολογεί, η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα

Απάντηση Σβίγκου σε Σημίτη: Όσο και αν καταστροφολογεί, η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με ανάρτηση στο Facebook απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, στη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Η κ. Σβίγκου τόνισε πως “όσο κι αν καταστροφολογεί, όσο κι αν ενοχλείται ο κ. Σημίτης, η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα», αναφορικά με τη συνέντευξη του Κώστα Σημίτη στο Βήμα της Κυριακής όπου υποστήριξε πως “ η Ελλάδα θα προσφύγει ξανά στην Ευρώπη για δανεισμό!”.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «η χώρα μας δεν θα μπει σε νέο πρόγραμμα, ούτε θα προσφύγει ξανά σε δανεισμό από τον ESM» και πως «την απάντηση την δίνουν καθημερινά, η πορεία της οικονομίας και οι δηλώσεις των αρμόδιων Ευρωπαίων αξιωματούχων».

«Ας ασχοληθεί καλύτερα με την πολιτική του αυτοβιογραφία, μήπως καταφέρει να εξηγήσει τα ανεξήγητα», αναφέρει η κ. Σβίγκου. «Διότι η ισχυρή Ελλάδα του κ. Σημίτη, με τα μεγάλα δημόσια έργα, τις μεγάλες αγορές όπλων και, όπως αποδείχθηκε τελικά, τις μεγάλες μίζες, κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο, λίγα μόλις χρόνια αργότερα».

Η κ. Σβίγκου αναφέρει, τέλος, ότι «όσες, λοιπόν, συνεντεύξεις αυτοθαυμασμού κι αν δώσει ο πρώην πρωθυπουργός, ούτε η ιστορία αλλάζει, ούτε η μνήμη των πολιτών».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις