Πολιτική

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Έχει καταντήσει ηχώ του Σαμαρά και του Άδωνη!

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του Προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συνέντευξη που έδωσε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έμεινε για πολύ… αναπάντητη! Κι αυτό διότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση λίγη ώρα μετά…

ΣΥΡΙΖΑ: “Εκτίθεται”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος τονίζει:

[read4more]

“Η πραγματικότητα τον έχει ξεπεράσει τον κ. Μητσοτάκη. Καλό για τη χώρα και τους πολίτες, κακό για τον ίδιο.

Αφού επανέλαβε για πολλοστή φορά τα περί τέταρτου μνημονίου, σαν να μην υπήρξε απόφαση του Eurogroup για το τέλος των μνημονίων και το χρέος, αφού έκανε πάλι την ηχώ του κ. Σαμαρά και της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματός του για τη Συμφωνία με την ΠΓΔΜ, και αφού επανέλαβε το φαντασιακό σενάριο περί δήθεν ανταλλαγμάτων, τελικά δεν κατόρθωσε να κρύψει την απόλυτη ένδεια επιχειρημάτων για το παρόν και προτάσεων για το μέλλον της χώρας.

Ας περιμένει τις εκλογές.

Ως τότε, θα έχει ακόμα πολλές ευκαιρίες να εκτίθεται”.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη
«Η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, όπως ζήτησα από την πρώτη στιγμή, είναι, πλέον, πολύ κοντά και η Αλήθεια εκεί, θα λάμψει» υπογράμμισε ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Χρήστος Τριαντόπουλος 36
Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα»
Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα κειμήλια που επιστρέφονται στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
245