Δευτέρα, 27 Μαΐ
19oC Αθήνα

Απάντηση του υπ. Προστασίας του Πολίτη στον ΣΥΡΙΖΑ: Επί των ημερών του αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι για την greek mafia

Απάντηση του υπ. Προστασίας του Πολίτη στον ΣΥΡΙΖΑ: Επί των ημερών του αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι για την greek mafia

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την κλήση του πρώην Αρχηγού της Αστυνομίας ποθ ζητά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για σοβαρές καταγγελίες του πρώην Αρχηγού της ΕΛΑΣ, και ενώ έχουν προηγηθεί οι αποκαλύψεις για συναλλαγή και τοποθετήσεις σε κρίσιμες θέσεις της ΕΛΑΣ από τη Greek Mafia.

Απαντώντας το υπ. Προστασίας του Πολίτη υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απέχθεια για το υπουργείο και την ΕΛΑΣ, και έχει δαιμονοποιήσει τη δράση της.

Αναφέρει επίσης πως η σημερινή ηγεσία του υπουργείου έστειλα στην δικαιοσύνη τα αποτελέσματα για την greek mafia, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επί των ημερών του φρόντισε να αθωωθούν όλοι οι κατηγορούμενοι.

Επίσης σημειώνει πως οι κρίσεις έγιναν με κριτήριο να μπει τέλος σε πολυετή κατεστημένα σε κρίσιμες υπηρεσίες που, αποδεδειγμένα, δεν έκαναν όπως πρέπει το καθήκον τους ενάντια στη διαφθορά, και πως αυτό ενόχλησε και τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον τέως αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατ’ επανάληψη έχει δείξει την απέχθεια του για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία. Έχει δαιμονοποιήσει τη δράση της ΕΛ.ΑΣ για την προστασία των συνόρων και το έργο της για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, δυσφημίζοντάς την διεθνώς. Παρ’ όλο που τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Και τώρα, τελείως συμπτωματικά, επαναλαμβάνει τα περί Greek mafia, αποκρύβοντας δολίως ότι η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου τα έστειλε στη Δικαιοσύνη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, επί των ημερών του, φρόντισε με τις πλημμέλειές του να αθωωθούν όλοι οι κατηγορούμενοι.

Σε ό,τι αφορά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ έγιναν με αξιοκρατία και μοναδικό κριτήριο να μπει τέλος σε πολυετή κατεστημένα σε κρίσιμες υπηρεσίες που, αποδεδειγμένα, δεν έκαναν όπως πρέπει το καθήκον τους ενάντια στη διαφθορά. Αυτό τελικά ενόχλησε και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από ό,τι φαίνεται και τον τέως αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Οι πολίτες βγάζουν τα συμπεράσματα τους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις