Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Απασφάλισε” ο Αρκάς! “Τελείωσε” τον Τσίπρα, απειλεί και τους… επόμενους!

Αρκάς
Φωτογραφία από Facebook / ARKAS -The Original Page

Δεν σταμάτησε να αναρτά σκίτσα ο Αρκάς, ο οποίος μάλιστα μίλησε και με… λόγια, για να ξεκαθαρίσει (;) κάποια πράγματα για την δουλειά του.

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Αρκάς είχε την Τετάρτη 29.05.2019, μια ιδιαίτερα… παραγωγική μέρα.

Οι “συνηθισμένες” επιθέσεις του στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα συνεχίστηκαν με τρία διαδοχικά σκίτσα, ενώ στην συνέχεια ήρθε και ένα κείμενο “εκ της διευθύνσεως”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην επίσημη σελίδα του σκιτσογράφου.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Με τρία σκίτσα σε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες, ο Αρκάς “χτύπησε” ξανά τον Αλέξη Τσίπρα.

Το newsit.gr σας ενημέρωσε ήδη για το πρώτο “χτύπημα” (της ημέρας) το οποίο αναφερόταν στις κυβερνήσεις που… πεθαίνουν.

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Mittwoch, 29. Mai 2019

Λίγο αργότερα ήρθε το δεύτερο “χτύπημα” με το εξής σκίτσο

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Mittwoch, 29. Mai 2019

Για να έρθει στην συνέχεια το τρίτο και… φαρμακερό. Σε αυτό, ο πρωταγωνιστής του Αρκά λέει: “Ας το παραδεχτούμε: Ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός που έβγαλε η χώρα” κι εκεί που νομίζει κανείς πως… τον γελούν τα μάτια του, ο άνδρας συμπληρώνει: “τα τελευταία τέσσερα χρόνια”…

Δείτε το νέο σκίτσο που υπογράφει ο Αρκάς

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Mittwoch, 29. Mai 2019

Όταν ο Αρκάς μίλησε… με λόγια

Λίγο αργότερα, πάντως, ο γνωστός σκιτσογράφος “ανέβασε” ένα κείμενο, στο οποίο αφενός χαρακτηρίζει την κυβέρνηση της χώρας “απερχόμενη”, αφετέρου… προειδοποιεί την όποια επόμενη πως αν κάνει… τα ίδια, θα τα “ακούσει” με τον ίδιο τρόπο.

Αναλυτικά αναφέρει:

“ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ: Ο Αρκάς δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ πολιτικός γελοιογράφος. Η δουλειά του βρίσκεται στις κόμικς σειρές του και στα βιβλία του. Στα social media σχολιάζει την επικαιρότητα, όπως κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, απλώς ο σχολιασμός του γίνεται με σκίτσα γιατί έτσι έχει μάθει να εκφράζεται.

Τα σκίτσα αυτά δεν έχουν πολιτικό πρόσημο, γιατί η αντίθεσή του με την απερχόμενη κυβέρνηση ήταν αισθητικής, ηθικής και εν τέλει πολιτισμικής φύσεως. Δεν υπήρχαν περιθώρια πολιτικής κριτικής.

Ειμαστε βέβαιοι πως αν η επόμενη κυβέρνηση επιδείξει αντίστοιχο τυχοδιωκτισμό και κυνική εξαπάτηση των πάντων με μοναδικό σκοπό την παραμονή στην εξουσία, ο Αρκάς θα είναι το ίδιο και περισσότερο αμείλικτος μαζί της.

Άλλωστε τα μέχρι τώρα σκίτσα-σχόλια του που έχουν αναρτηθεί στο Facebook δεν είναι προσωποποιημένα. Θα κριτικάρουν πάντα την χυδαιότητα και τον αμοραλισμό οποιασδήποτε κυβέρνησης και οποιασδήποτε εξουσίας”.

Δείτε το μήνυμα

Και… ένα ακόμα σκίτσο ο Αρκάς

Λίγο αργότερα ο γνωστός σκιτσογράφος “ξαναχτύπησε”, αφού τα σχόλια στο μήνυμά του έπεσαν… βροχή και κάποιοι -όπως φαίνεται- εξέλαβαν ως απολογία το κείμενό του.

Η απάντησή του, ήταν αυτή

Για όσους εξέλαβαν την προηγούμενη ανάρτηση μας σαν απολογία του Αρκά.

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Mittwoch, 29. Mai 2019

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις