Πολιτική

«Απασφάλισε» ο ΓΑΠ! «Ο ακροδεξιός Γεωργιάδης και ο ευρωσκεπτικιστής Κουμουτσάκος…»

Πάρα πολύ σκληρή ανακοίνωση από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Τι προκάλεσε την οργή του Γιώργου Παπανδρέου. Πυρά και σε Καραμανλή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και στον βουλευτή και τομεάρχη Εξωτερικών Γιώργο Κουμουτσάκο εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Αφορμή στάθηκε το retweet που έκανε τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Γιώργος Κουμουτσάκος  στις δηλώσεις Μπαρόζο για τα μέτρα του Καραμανλή το 2009 και πως αυτά θα ήταν αρκετά για να αντιμετωπιστεί η κρίση στην Ελλάδα και να αποφευχθεί το μνημόνιο.

«Παραμονή ευρωεκλογών, με τα πολιτικά και άλλα άκρα να καλπάζουν πάνω στο κύμα ψευδών ειδήσεων και τερατολογιών, ο εκ της ακροδεξιάς αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κι ο εκ της ευρωσκεπτικιστικής δεξιάς Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναπαράγουν δήθεν ειδήσεις, περί δήθεν επάρκειας των μέτρων που ψέλλισε ο Κώστας Καραμανλής, λίγο προτού δραπετεύσει από τις ευθύνες του για τη χρεοκοπία και βυθιστεί σε δεκαετή πλέον σιωπή…» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου.

Όλη η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ

«Παραμονή ευρωεκλογών, με τα πολιτικά και άλλα άκρα να καλπάζουν πάνω στο κύμα ψευδών ειδήσεων και τερατολογιών, ο εκ της ακροδεξιάς αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κι ο εκ της ευρωσκεπτικιστικής δεξιάς Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναπαράγουν δήθεν ειδήσεις, περί δήθεν επάρκειας των μέτρων που ψέλλισε ο Κώστας Καραμανλής, λίγο προτού δραπετεύσει από τις ευθύνες του για τη χρεοκοπία και βυθιστεί σε δεκαετή πλέον σιωπή…

…Λες και του απαγόρευσε κανείς τότε – Πρωθυπουργός ήταν και είχε την ευθύνη γι’ αυτό, να πάρει όποια μέτρα πίστευε ότι έπρεπε να πάρει το 2007, το 2008, το 2009, αρκεί να μας είχε πει την αλήθεια και ότι, πράγματι, υπήρχε πρόβλημα, ώστε να το γνωρίζει και ο Ελληνικός λαός, αντί να εξαπατάται αρμοδίως ότι, η οικονομία ήταν τάχα «θωρακισμένη».

Η είδηση καθαυτή εξάλλου, είναι ανάξια λόγου και έχει διαψευσθεί εκ των πραγμάτων μετά και τη διακυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά των Ζαππείων και των ισοδύναμων, ενώ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα ομολόγησε στους Δελφούς ο αρωγός στην καραμανλική χρεοκοπία, Ζοζέ Μπαρόζο, περί αδυναμίας έγκαιρης παρέμβασης της Κομισιόν λόγω απόκρυψης των πραγματικών στοιχείων από την κυβέρνηση Καραμανλή.

Είναι σημαντικό επίσης το γεγονός, πως σε συνέχεια όσων έχουν λεχθεί με αφορμή και άλλα σημαντικά εθνικά ζητήματα, ο Αντιπρόεδρος και ο Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, τραβάνε την κουρτίνα για να μας δείξουν, για μία ακόμη φορά, το πραγματικό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, κυνικό, συνωμοσιολογικό, αντιευρωπαϊκό και εν τέλει ανεύθυνο – δηλαδή ό,τι ακριβώς ήταν και όταν βύθισε τη χώρα.

Παραμονές ευρωεκλογών, με την ακροδεξιά ante portas, οι κ.κ. Γεωργιάδης και Κουμουτσάκος μιλάνε στον Ελληνικό λαό για μία Δύση που τάχα επιβουλεύεται την πατρίδα, νομίζοντας πως έτσι θα τραβήξουν τα ψηφαλάκια της οργής που οι ίδιοι υποδαυλίζουν. Τις ψήφους που στέλνουν σωρηδόν στη φίλια για αυτούς ακροδεξιά, αφού νομιμοποιούν τις καρικατούρες της.

Τελικά, ο μόνος που βγαίνει απαράλλαχτος από την κρίση, είναι η δεξιά που την προκάλεσε.

Και κάτι ακόμη: καλή η προσπάθεια στήριξης του κ. Καραμανλή και της δεξιάς, αλλά χωλαίνει, σε αλήθεια και σε.. φαντασία, αφού είτε έτσι, είτε αλλιώς, βγάζει και άβουλο και μοιραίο τον κ. Καραμανλή. Προσοχή στο σχεδιασμό την επόμενη φορά, μην πάτε για μαλλί και βγείτε πάλι… κουρεμένοι»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου: Συγγενείς πρώτου βαθμού έχουν τη δυνατότητα να γίνουν προσωπικοί βοηθοί – Αναμένονται να γίνουν εξαγγελίες στη ΔΕΘ για το στεγαστικό
«Είναι ένα πρόγραμμα που τα προηγούμενα χρόνια "τρέχαμε" ως πιλοτικό, πλέον το κάνουμε μόνιμο» τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Η Δόμνα Μιχαηλίδου
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί η καταβολή των νέων συντάξεων χηρείας σε 8.500 δικαιούχους
«Συνολικά 8.500 δικαιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους να αυξάνονται σημαντικά μέχρι και στα επίπεδα προ της περικοπής που υπέστησαν», τονίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 18
«Σφήνα» Τσίπρα στο ΠΑΣΟΚ βλέπει η Χαριλάου Τρικούπη: «Η χώρα δεν χρειάζεται κατεψυγμένο διπολισμό»
Στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι να αποτελέσει εκείνος τον «άλλο πόλο» στο δίπολο με την κυβέρνηση, κάτι που επουδενί δεν προτίθενται να επιτρέψουν
O Nίκος Ανδρουλάκης
Στη Θεσσαλονίκη το πρώτο μεγάλο τεστ του Αλέξη Τσίπρα – Μεσαία τάξη, μισθωτοί, ακρίβεια και στέγη στην πρώτη γραμμή
Στις 2 Σεπτεμβρίου η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει τα χαρτιά της για την οικονομία - Στόχος είναι ένα τετραετές σχέδιο οικονομικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης, με κοστολογημένες παρεμβάσεις και σαφή κοινωνική στόχευση
Ο Αλέξης Τσίπρας 19
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
26