Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

“Απασφάλισε” ο Καμμένος – “Με πραξικόπημα προσπαθούν να περάσουν τη συμφωνία των Πρεσπών”

“Απασφάλισε” ο Καμμένος – “Με πραξικόπημα προσπαθούν να περάσουν τη συμφωνία των Πρεσπών”

Για πραξικόπημα προκειμένου να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών κάνει λόγο ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter.

Ο κ. Καμμένος σχολιάζει την αντικατάσταση του Γρηγόρη Ψαριανού στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, την ημέρα που θα συζητηθεί η συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή την Δευτέρα (21.01.2019).

Αυτό σημαίνει πως οι συσχετισμοί θα είναι υπέρ της συμφωνίας, αφού ο κ, Μαυρωτάς που θα μπει στην θέση του κ. Καμμένου έχει δηλώσει υπέρμαχος, ενώ ο κ. Ψαριανός θα την καταψηφίσει.

Ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter έκανε λόγο για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, και ανέφερε πως μόνη λύση να μπλοκαριστεί είναι να αποχωρήσουν Ψαριανός και Αμυράς από το Ποτάμι ώστε να διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα και να μην επροσωπείται στην επιτροπή.

Ψαριανός: Με αλλάζουν με τον Μαυρωτά

Μερικές ώρες πριν ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε ενημερώσει μέσωβ facebook ότι τελικά αντικαθίσταται από τον Γιώργο Μαυρωτά στην επιτροπή, πετώντας το “καρφί” προς τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Κι άλλες “βόμβες Καμμένου”

Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε “βόμβες” και νωρίτερα, στραμμένες προς τα πρώην στελέχη του που παραμένουν στην κυβέρνηση αλλά και προς τον Αλέξη Τσίπρα. Την ίδια ώρα άφησε υπαινιγμούς για χρηματισμό Κοτζιά από τον Σόρος, για τη συμφωνία των Πρεσπών!

Ανέφερε πως εάν ο Αλέξης Τσίπρας κρατήσει τους υπουργούς και υφυπουργούς των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, τότε “δεν θα μπορέσει να ξαναπεράσει νομοσχέδιο.”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις