Πολιτική

“Απασφάλισε” ο Θεοδωράκης! “Με εντολές ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ έφυγαν οι βουλευτές”!

Με συνέντευξή του, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, εξαπολύει επίθεση τόσο στους βουλευτές του κόμματος που αποχώρησαν, όσο και στους "εντολείς" όπως χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Υπήρχαν διαφωνίες στην ΚΟ του Ποταμιού, αλλά ήταν ξαφνικό το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές αποφάσισαν να τη διαλύσουν. Την προηγούμενη ημέρα άλλωστε, οι ίδιοι βουλευτές, έδιναν διαβεβαιώσεις για το αντίθετο» είπε σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Έλλη Στάη ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Για να συνεχίσει: «Οι δύο βουλευτές έφυγαν από το Ποτάμι κατ’ εντολή της ΝΔ. Tο είχαν πει οι ίδιοι σε ανύποπτες στιγμές στα στελέχη του Ποταμιού ότι πιέζονται από τη ΝΔ για να φύγουν από το Κίνημά μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μόλις έφυγαν, βγήκαν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ και πανηγύρισαν».

Ο Θεοδωράκης και το δριμύ κατηγορώ σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «όσο η ΝΔ γέρνει στα Δεξιά θέλει να καθαρίσει το τοπίο στο Κέντρο «στόχος τους, ήταν να διαλύσουν το Ποτάμι για να μην έχει άλλες επιλογές ο κεντρώος φιλελεύθερος ψηφοφόρος».

[read4more]

«Αντίστοιχες κινήσεις έχει κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Δανέλλης διαφοροποιήθηκε από το Ποτάμι κατ’ εντολή του κυβερνώντος κόμματος» σημείωσε.

Επισήμανε ότι παρά τις προτάσεις που του έχουν γίνει θα είναι πάντα στο Ποτάμι, δεν θα εγκαταλείψει το κόμμα. «Μπορούν να πουν το ίδιο οι κύριοι Αμυράς και Ψαριανός; Ότι δεν θα πολιτευτούν με άλλο κόμμα; Ότι δεν θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με τη ΝΔ;» ρώτησε ο κ. Θεοδωράκης.

Χαρακτήρισε δημόσια προσβολή παλαιότερη πρόσκληση του συντονιστή της ομάδας στρατηγικής και επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκη Θεοδωρικάκου προς τους βουλευτές του Ποταμιού να ενταχθούν στη ΝΔ και υπογράμμισε «δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ»

Τέλος είπε ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις ευρωεκλογές αλλά και στις εθνικές εκλογές και συμπλήρωσε ότι τις 26 Φεβρουαρίου που κλείνουν 5 χρόνια από τη δημιουργία του Ποταμιού θα παρουσιαστεί η νέα προσπάθεια του Κινήματος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Στη Βουλή οι αλλαγές στο Ταμείο Ανάκαμψης για την Πολιτική Προστασία – Στο στόχαστρο οι περικοπές σε εναέρια μέσα και έργα πρόληψης
Ερώτηση για την απένταξη Canadair, Air Tractor και κρίσιμων υποδομών - Αιχμές για καθηλωμένα AW139 και Diamond DA62 εν μέσω αντιπυρικής περιόδου
Πολάκης, ΣΥΡΙΖΑ
Αυγερινός, Μουτσάτσου και ακόμη 20 πρώην στελέχη κατά Καρυστιανού: «Δεν αποχωρήσαμε για καρέκλες», αιχμές για «συγκεντρωτικό μοντέλο»
Σε κοινή ανακοίνωση απορρίπτουν τις κατηγορίες της ηγεσίας, μιλούν για συγκέντρωση εξουσιών σε «περιορισμένο κύκλο προσώπων» και ζητούν διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες
Αυγερινός, Καρυστιανού, Μουτσάτσου 43
Με τη «σφραγίδα» Μητσοτάκη η επανεκκίνηση της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου: Η Meridiam αποκτά τον έλεγχο της GSI
Στο Μέγαρο Μαξίμου υπογράφονται η συμφωνία για την είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου ως πλειοψηφικού μετόχου της Great Sea Interconnector και η τριμερής σύμβαση με τη Nexans για τις έρευνες βυθού
Ηλεκτρική διασύνδεση 30
ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή σκυτάλης στο Ινστιτούτο Πουλαντζά μετά την παραίτηση Ρεπούση – Πρόεδρος ο Βερναρδάκης, διευθυντής ο Κορμάς
Η Μαρία Ρεπούση αποχώρησε καταγγέλλοντας κίνδυνο μετατροπής του Ινστιτούτου σε «κομματικό βραχίονα» - Η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε άμεσα τη νέα διοίκηση
Οι Χριστόφορος Βερναρδάκης, Μαρία Ρεπούση και Παναγιώτης Κορμάς
Θάνος Πλεύρης: Νέα αυστηρότερη γραμμή στη μεταναστευτική πολιτική με έμφαση στις επιστροφές
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου περιέγραψε το πλαίσιο που προωθεί η κυβέρνηση για τη διαχείριση των παράνομων εισόδων, με προτεραιότητα στις ταχύτερες διαδικασίες επιστροφής
ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022  (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ