Πολιτική

“Απασφάλισε” ο Θεοδωράκης! “Με εντολές ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ έφυγαν οι βουλευτές”!

Με συνέντευξή του, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, εξαπολύει επίθεση τόσο στους βουλευτές του κόμματος που αποχώρησαν, όσο και στους "εντολείς" όπως χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Υπήρχαν διαφωνίες στην ΚΟ του Ποταμιού, αλλά ήταν ξαφνικό το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές αποφάσισαν να τη διαλύσουν. Την προηγούμενη ημέρα άλλωστε, οι ίδιοι βουλευτές, έδιναν διαβεβαιώσεις για το αντίθετο» είπε σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Έλλη Στάη ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Για να συνεχίσει: «Οι δύο βουλευτές έφυγαν από το Ποτάμι κατ’ εντολή της ΝΔ. Tο είχαν πει οι ίδιοι σε ανύποπτες στιγμές στα στελέχη του Ποταμιού ότι πιέζονται από τη ΝΔ για να φύγουν από το Κίνημά μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μόλις έφυγαν, βγήκαν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ και πανηγύρισαν».

Ο Θεοδωράκης και το δριμύ κατηγορώ σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «όσο η ΝΔ γέρνει στα Δεξιά θέλει να καθαρίσει το τοπίο στο Κέντρο «στόχος τους, ήταν να διαλύσουν το Ποτάμι για να μην έχει άλλες επιλογές ο κεντρώος φιλελεύθερος ψηφοφόρος».

[read4more]

«Αντίστοιχες κινήσεις έχει κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Δανέλλης διαφοροποιήθηκε από το Ποτάμι κατ’ εντολή του κυβερνώντος κόμματος» σημείωσε.

Επισήμανε ότι παρά τις προτάσεις που του έχουν γίνει θα είναι πάντα στο Ποτάμι, δεν θα εγκαταλείψει το κόμμα. «Μπορούν να πουν το ίδιο οι κύριοι Αμυράς και Ψαριανός; Ότι δεν θα πολιτευτούν με άλλο κόμμα; Ότι δεν θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με τη ΝΔ;» ρώτησε ο κ. Θεοδωράκης.

Χαρακτήρισε δημόσια προσβολή παλαιότερη πρόσκληση του συντονιστή της ομάδας στρατηγικής και επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκη Θεοδωρικάκου προς τους βουλευτές του Ποταμιού να ενταχθούν στη ΝΔ και υπογράμμισε «δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ»

Τέλος είπε ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις ευρωεκλογές αλλά και στις εθνικές εκλογές και συμπλήρωσε ότι τις 26 Φεβρουαρίου που κλείνουν 5 χρόνια από τη δημιουργία του Ποταμιού θα παρουσιαστεί η νέα προσπάθεια του Κινήματος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη και Τσίπρα: «Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, με ακοστολόγητες υποσχέσεις» – «Εφιαλτικό σενάριο ακυβερνησίας»
Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το «τυφλό όχι» στη Συνταγματική Αναθεώρηση και σφοδρά πυρά στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ - «Διαψεύδονται όσοι προέβλεπαν πρόωρες κάλπες»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή
32
Κόντρα Φλωρίδη με Δουδωνή: «Δες πώς κατάντησες, σε στηρίζει η Κωνσταντοπούλου» – «Είναι εξωκοινοβουλευτικός, να φύγει»
Ένταση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση - Ο γενικός εισηγητής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την αποχώρηση του υπουργού Δικαιοσύνης από την Ολομέλεια - Η απάντηση Φλωρίδη, η παρέμβαση Γεωργαντά και τα πυρά για τις προτάσεις της ΝΔ
Φλωρίδης και Δουδωνής 19
Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ: Πώς μια δήλωση του Απόστολου Πάνα άνοιξε ξανά τη συζήτηση για τον Τσίπρα
Στην Χαριλάου Τρικούπη ήχησε αμέσως «συναγερμός», με κορυφαία στελέχη να επικοινωνούν με τον Απόστολο Πάνα προκειμένου να αντιληφθούν το μέγεθος της ζημιάς για να προσπαθήσουν να την «μαζέψουν»
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 10