Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Απασφάλισε” ο Βενιζέλος κατά της Φώφης: Όποιοι τα λένε αυτά, ενισχύουν τον Μητσοτάκη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νέα κόντρα προέκυψε στο ΠΑΣΟΚ και πάλι μεταξύ του πρώην και της νυν προέδρου του κόμματος, με αφορμή δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά, σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών και της στάσης που θα κρατήσει το ΠΑΣΟΚ σε αυτές.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Φώφη Γεννηματά, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο να χρεωθεί το ΠΑΣΟΚ την ακυβερνησία, αν δεν συναινέσει σε κυβέρνητική συνεργασία, απάντησε: “Και γιατί θα πρέπει να το χρεωθούμε εμείς; Να συμφωνήσουν η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν συμφωνήσουν, ας πάμε σε εκλογές και με απλή αναλογική. Εμάς μας συμφέρει. Τη χώρα ίσως δεν θα συμφέρει. Δεν μπορεί όμως να είμαστε μονίμως εμείς η υπεύθυνη δύναμη, αυτοί που βάζουν το εθνικό συμφέρον πάνω από το παραταξιακό. Ας το κάνουν και οι άλλοι. Αν συμφωνήσουν, τότε, ναι, θα μπούμε και εμείς στην κυβέρνηση. Σε τρίδυμο παίζουμε, σε δίδυμο όχι”.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού πρώτα αμφισβήτησε την… αυθεντικότητα των δηλώσεων της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως “δεν μπορεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη να στείλει ένα μήνυμα ότι είναι παράγοντας αβεβαιότητας, ασάφειας και ανωμαλίας και δεν έχει εναλλακτική λύση για τη χώρα […] Αυτοί οι οποίοι τα λένε αυτά, ενισχύουν τον κ. Μητσοτάκη και τον οδηγούν στην αυτοδυναμία και βλάπτουν τη χώρα. Εμείς ψηφίσαμε να υπάρχει σταθερότητα και να μην κάνει παιχνίδια ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό έχει ψηφίσει η Παράταξη. Αλλάζουμε γραμμή; Δεν αλλάζουμε γραμμή. Ποιος την αλλάζει τη γραμμή; Έτσι αλλάζουν οι στρατηγικές επιλογές ενός χώρου που έχει δώσει όλο του το είναι στη χώρα;”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε