Πολιτική

Απίστευτη ατάκα Γεννηματά σε Καμμένο: “Έχω και κότερο… Πάμε μια βόλτα;”

Για ακόμη μία φορά η ελληνική βουλή τα είχε όλα... Η συζήτηση για τον προϋπολογισμό ξέφυγε... και μεταφέρθηκε για λίγο στον ελληνικό κινηματογράφο μιας και η Φώφη Γεννηματά έκανε ένα απίστευτο σχόλιο για την κόντρα Καμμένου - Βούλτεψη.

Η Φώφη Γεννηματά μόλις ανέβηκε στο βήμα για να ξεκινήσει την ομιλία της για τον Προϋπολογισμό του 2018 είπε: “Όλη αυτή η συζήτηση που παρακολουθήσαμε πριν από λίγο μου θυμίζει κάποιες παλιές ελληνικές ταινίες και ατάκες του τύπου “έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;”.

Η κ. Γεννηματά μετά από αυτό πρόσθεσε: “μετά από αυτό το κρεσέντο της Αριστερής πτέρυγας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ας πούμε και κάτι επί της ουσίας για τον προϋπολογισμό”.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έριξαν σήμερα 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα – Δείτε βίντεο
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, την απελευθέρωση των ομήρων και την ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα»
Τα αεροπλάνα που πέταξαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
44
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μαχμούντ Αμπάς – Ανησυχία για τη Γάζα και στήριξη στην Παλαιστινιακή Αρχή από την Ελλάδα
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Γάζα και Δυτική Όχθη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς 2