Πολιτική

Απίστευτη προβοκάτσια! “Άδωνις Γεωργιάδης” το όνομα του “αποστολέα” στο πακέτο που έστειλαν στον Σόιμπλε

Άθελά του πρωταγωνιστής στην υπόθεση του τρομο-πακέτου που εστάλη στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών το πρωί της Τετάρτης (15.03.2107) έγινε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στο όνομα του αποστολέα έχει μπει το όνομά του!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το πακέτο με τα εκρηκτικά που είχε ως παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, φέρεται να είχε το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη στη θέση του αποστολέα. Με δεδομένο ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν προσπάθησε να δολοφονήσει τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, πρόκειται για μια απίστευτη προβοκάτσια.

Την πληροφορία, επιβεβαίωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλοντας παράλληλα πως “η στοχοποίηση μου από τρομοκράτες είναι συνεχής”. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, το πακέτο έφυγε από ταχυδρομείο της Αττικής, με το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη και την διεύθυνση του γραφείου του στην Αθήνα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αμέσως μόλις ενημερώθηκε επικοινώνησε προσωπικά με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, για να του μεταφέρει την πληροφόρησή του για το γεγονός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία