Πολιτική

Απίστευτη προβοκάτσια! “Άδωνις Γεωργιάδης” το όνομα του “αποστολέα” στο πακέτο που έστειλαν στον Σόιμπλε

Άθελά του πρωταγωνιστής στην υπόθεση του τρομο-πακέτου που εστάλη στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών το πρωί της Τετάρτης (15.03.2107) έγινε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στο όνομα του αποστολέα έχει μπει το όνομά του!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το πακέτο με τα εκρηκτικά που είχε ως παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, φέρεται να είχε το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη στη θέση του αποστολέα. Με δεδομένο ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν προσπάθησε να δολοφονήσει τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, πρόκειται για μια απίστευτη προβοκάτσια.

Την πληροφορία, επιβεβαίωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλοντας παράλληλα πως “η στοχοποίηση μου από τρομοκράτες είναι συνεχής”. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, το πακέτο έφυγε από ταχυδρομείο της Αττικής, με το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη και την διεύθυνση του γραφείου του στην Αθήνα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αμέσως μόλις ενημερώθηκε επικοινώνησε προσωπικά με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, για να του μεταφέρει την πληροφόρησή του για το γεγονός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11