Πολιτική

Απίστευτο: “Τρόλαρα τον Πετρόπουλο! Εγώ του είπα ότι θέλω να πληρώνω περισσότερα”

Τελικά, υπάρχει ο άνθρωπος που είπε στον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο πως θέλει να πληρώνει περισσότερες εισφορές. Μόνο που του έκανε… πλάκα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όταν μέσα στην Πέμπτη στη Βουλή ο Τάσος Πετρόπουλος έλεγε πως «Επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο και να μιλάω με τον κόσμο, πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες με σταματούν και μου λένε “σωθήκαμε επιτέλους, τώρα θα πληρώνουμε τις εισφορές μας γιατί παλιά δεν μπορούσαμε καθώς ήταν πολύ υψηλές”» κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο υπουργός έπεσε… θύμα τρολαρίσματος.

Οι περισσότεροι θυμήθηκαν τον Γιώργο Παπανδρέου και τον συνταξιούχο που του είχε προτείνει, όταν ήταν ακόμη πρωθυπουργός, να δώσει σύνταξή του για να σωθεί η χώρα. Αλλά κι όμως, ο άνθρωπος που είπε στον υφυπουργό Εργασίας υπάρχει και λέγεται Γιώργος Μπιλίνης!

Μάλιστα, στις 9 Φεβρουαρίου, όταν έκανε τη δήλωση στη Βουλή αλλά και αργότερα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τάσος Πετρόπουλος, ο Γιώργος Μπιλίνης ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook την… αποκάλυψη πως εκείνος ήταν που συνάντησε τον υφυπουργό Εργασίας και αποφάσισε να τον… τρολάρει! Και του είπε πως θέλει να πληρώνει περισσότερες εισφορές, γιατί πιστεύει πως με το νέο σύστημα δεν θα πληρώνει αρκετά και φοβάται πως δεν είναι αρκετές για να πάρει σύνταξη!

«Χθές συνάντησα τυχαία τον υφυπουργό εργασίας Πετρόπουλο. Σκέφτηκα να τον τρολάρω. Του λέω λοιπόν ότι οι εισφορές μου με τον νέο τρόπο υπολογισμού είναι πολύ χαμηλότερες από τις προηγούμενες και αισθάνομαι ότι δεν επαρκούν για να λάβω αξιοπρεπή σύνταξη, εάν και όταν … και θα επιθυμούσα να πληρώνω τουλάχιστον όσα πλήρωνα μέχρι σήμερα. Ο άνθρωπος προφανώς το πίστεψε και από το πρωί έχει ξεσκιστεί να επαναλαμβάνει σε δηλώσεις του αυτά που του είπα».

Δείτε την ανάρτησή του

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα «καρφιά» προς Σαμαρά και Καραμανλή, το timing της συνέντευξης και το ξεκάθαρο «δεν παραιτούμαι»
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε ανοιχτά τον Αντώνη Σαμαρά στην κρίση των Νεοδημοκρατών, σε σχέση με τα σχέδια του για την ίδρυση κόμματος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8
Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027 – Δε μπορώ να διανοηθώ ότι ο Σαμαράς θα κάνει κόμμα για να ζημιώσει την παράταξη
«Εσάς αν σας πάρουν 3 φορές το δίπλωμα μπορείτε να οδηγήσετε; Στον κύριο Τσίπρα οι Έλληνες πήραν 3 φορές το δίπλωμα» - «Αν ο κύριος Σαμαράς πιστεύει αυτά που λέει για την εξωτερική πολιτική, δεν υπάρχει περιθώριο να γεφυρωθεί το χάσμα» - «Δέχομαι εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές»
Κυριάκος Μητσοτάκης
436