Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Απίστευτο video: Βουλευτής ζητά να… καεί η Βουλή! [vid]

βουλευτής Αριστείδης Φωκάς
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Ένα βίντεο που… “καίει” τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά. Όπως κι εκείνος θέλει να καεί η Βουλή. Η Βουλή της οποίας είναι μέλος με τις ψήφους εκείνων που τον εμπιστεύτηκαν.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (14.04.2018), πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» έκαναν συλλαλητήριο στην Καμάρα. Εκεί βρέθηκε και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Ο Αριστείδης Φωκάς άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το θέμα βέβαια δεν είναι ότι ένας βουλευτής υποστηρίζει μια συγκεκριμένη ομάδα ή ότι πήγε σε συλλαλητήριο οπαδών της. Δικαίωμά του. Το θέμα είναι ότι ένας εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου, ένας άνθρωπος που επιδίωξε να μπει στη Βουλή, όχι μόνο επικρότησε με τη συμπεριφορά του (σ.σ. με μια χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του ζήτησε να… ανεβάσουν την ένταση της φωνής τους οι συγκεντρωμένοι) αλλά τραγούδησε κι ο ίδιος το σύνθημα: «Να καεί, να καεί, η πουτ@@@ η Βουλή».

Δείτε το video

Και αφού σταμάτησαν τα συνθήματα, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων μίλησε για το κατεστημένο της Αθήνας. Που είναι «εδώ, ενωμένο δυνατό» και το οποίο «ο λαός του ΠΑΟΚ θα το διαλύσει».

«Ή εμείς ή κανείς»

Και συνέχισε ο βουλευτής Φωκάς: «Φέτος, ή εμείς θα το πάρουμε (σ.σ. το πρωτάθλημα) ή κανείς». Ο δε λόγος του, ακόμα πιο… πύρινος στη συνέχεια, όταν τα… έβαλε με το κατεστημένο της Αθήνας… «Αδέλφια, ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι η αφορμή για να ανατρέψουμε το κατεστημένο της Αθήνας. Το κατεστημένο της Αθήνας δεν είναι μόνο στον αθλητισμό, είναι και στην πολιτική ζωή. Κάποτε και πολύ σύντομα, που εμείς στη Μακεδονία που η κάθε περιφέρεια σε όλη την Ελλάδα, πέραν των Αθηνών, θα παίρνει αυτό που δικαιούται».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις