Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Από Σεπτέμβριο η συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για Καμμένο στη Βουλή

Από Σεπτέμβριο η συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για Καμμένο στη Βουλή

Μετά το άνοιγμα της Ολομέλειας από τις θερινές διακοπές στις 28 Αυγούστου θα προγραμματιστεί το πότε θα διεξαχθεί η ακυρωθήσα συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τον Πάνο Καμμένο.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια για τα θύματα του εγκέλαδου και την ευχή γρήγορα όλα να ομαλοποιηθούν στο Κω, ανέφερε πως η σημερινή προγραμματισμένη συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο αναβλήθηκε με αίτημα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη που αποδέχθηκε ο Πρωθυπουργός.

Ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος – και μετά την ομαλοποίηση της κατάστασης στην Κω –πρότεινε η σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια να μην ακυρωθεί αλλά να ξεκινήσει από το μεσημέρι καθώς όπως όλα δείχνουν η κατάσταση στο νησί εξομαλύνεται.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, είπε, πως την πρόταση αυτή του Πάνου Καμμένου την μετέφερε στον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Κώστα Τσιάρα αλλά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ανταποκρίθηκε.

Ο κ. Νίκος Βούτσης, επισήμανε πως η συζήτηση του αιτήματος της ΝΔ δεν είναι εφικτή να προσδιοριστεί νωρίτερα καθώς είναι γνωστό ότι ο Πάνος Καμμένος αναχωρεί τη Δευτέρα για ταξίδι στις ΗΠΑ που θα διαρκέσει περίπου μια εβδομάδα. Για αυτό και ο ίδιος ο κ. Καμμένος πρότεινε να διεξαχθεί έστω και αργότερα σήμερα η συζήτηση αυτή.

 

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε