Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Από τη Ρόδο και το Καστελλόριζο ξεκινά την προεκλογική του «κούρσα» ο Μητσοτάκης

Από τη Ρόδο και το Καστελλόριζο ξεκινά την προεκλογική του «κούρσα» ο Μητσοτάκης

Από τα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα από τη Ρόδο ξεκινά τον κύκλο των περιοδειών του για τις εθνικές εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επιλογή που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι τυχαία, καθώς το απόγευμα θα μεταβεί στο Καστελλόριζο, εν μέσω της έντασης που δημιουργεί στο Αιγαίο η Τουρκία και αναμένεται να στείλει μήνυμα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Νωρίτερα, στη Ρόδο, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και το νέο δήμαρχο του νησιού. Την Κυριακή, ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί στην Κάλυμνο και την Κω.

Στόχος του κ. Μητσοτάκη στο δρόμο προς τις κάλπες είναι να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αδιαμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες, ενώ από το πρόγραμμά του δεν λείπουν και οι συναντήσεις με τοπικούς φορείς και μέλη επιμελητηρίων, προκειμένου να επικοινωνήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ.

Στη ΝΔ, εξάλλου, κατά την πάγια τακτική τους, αποφεύγουν να σχολιάσουν οτιδήποτε αφορά τις δημοσκοπήσεις, με αφορμή την πρώτη έρευνα μετά τις ευρωεκλογές που δείχνει όχι μόνο την «ψαλίδα» με τον ΣΥΡΙΖΑ ν’ ανοίγει, αλλά και τη ΝΔ να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία, η οποία ούτως ή άλλως αποτελεί τη βασική τους επιδίωξη από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις