Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αποκάλυψη: Τι έγινε πραγματικά στο κυλικείο της Βουλής με την γκαζόζα του Φωκά [video]

Αποκάλυψη: Τι έγινε πραγματικά στο κυλικείο της Βουλής με την γκαζόζα του Φωκά [video]

Η γκαζόζα που ήπιε ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς στο κυλικείο της Βουλής την Τρίτη (29/01/2019) έχει γίνει μείζον πολιτικό θέμα με τον Πάνο Καμμένο να ισχυρίζεται ότι ο ίδιος τον έστειλε να πάει να την πιει.

Τι έγινε όμως ακριβώς στο κυλικείο της Βουλής; Και τι ήπιε ο Αριστείδης Φωκάς; Ήπιε γκαζόζα, ή ήπιε λεμονίτα; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, η γκαζόζα που ήπιε ο κ. Φωκάς ήταν λεμονίτα. Κι αυτό, γιατί στην Θεσσαλονίκη, αποκαλούν γκαζόζα αυτό που στην Αθήνα λέμε λεμονίτα. Με άλλα λόγια ήταν λίγο εκτός γραμμής από αυτό που του ζήτησε ο Πάνος Καμμένος. Γιατί, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζητώντας από τον κ. Φωκά να πιεί μια γκαζόζα δεν εννοούσε λεμονίτα αλλά άλλο αναψυκτικό. Κι αυτό, συνιστά πολιτικό πρόβλημα.

Ένα πρόβλημα που παραμένει άλυτο εδώ και δεκαετίες και είχε προκληθεί πρώτη φορά από τον Γιάννη Γκιωνάκη όταν είχε βγάλει εκτός εαυτού τον Νίκο Σταυρίδη στην ταινία “Τα κίτρινα γάντια” με τον διάλογο που είχε μείνει επικός. Αξίζει να σημειωθεί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ ότι κάποια στιγμή εκτός από την πορτοκαλάδα από πορτοκάλια και την λεμονάδα από λεμόνια ότι στον διάλογο υπάρχει και μια… γκαζόζα!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο κυλικείο της Βουλής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις