Πολιτική

Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης Πλεύρη από την Προανακριτική

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια Παπαγγελόπουλου να μπλοκάρει την κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» στην Προανακριτική.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος μέσω του συνηγόρου του Δημήτρη Τσοβόλα κατέθεσε νέο αίτημα εξαίρεσης του εισηγητή της ΝΔ Θανάση Πλεύρη υποστηρίζοντας ότι ήταν συνήγορος στο δικαστήριο του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά του εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη που αφορούσε δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

Click4More Εξαίρεση Πλεύρη από την προανακριτική ζητεί ο Παπαγγελόπουλος

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Προανακριτική συνεδρίασε εκτάκτως και όλα τα κόμματα πλην του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησε καταψήφισαν το αίτημα εξαίρεσης του Θανάση Πλεύρη.

Έτσι, η εξέταση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» θα γίνει όπως είχε προγραμματισθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για την 28η Οκτωβρίου: «Η Ελλάδα μπορεί όχι μόνο να αποτρέπει, αλλά και να κατατροπώνει κάθε απειλή»
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη - Η αναφορά στην εθνική ομοψυχία και τα νέα οπλικά συστήματα
Κωνσταντίνος Τασούλας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, 28η Οκτωβρίου