Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποστάσεις από την κόντρα Σαρίδη – Καβαδέλλα κρατά ο Βασίλης Λεβέντης

Αποστάσεις από την κόντρα Σαρίδη – Καβαδέλλα κρατά ο Βασίλης Λεβέντης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ίσες αποστάσεις στην ανοιχτή διαμάχη μεταξύ των βουλευτών του Γιάννη Σαρίδη και Δημήτρη Καβαδέλλα τηρεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Μια διαμάχη που προκλήθηκε από τις δημόσιες καταγγελίες του βουλευτή της ΕΚ, Δημήτρη Καβαδέλλα, γιατί του ζήτησαν στην ΔΕΘ όταν θέλησε να πάει να επισκεφτεί τα περίπτερα της εκθέσεως να πληρώσει εισιτήριο 7 ευρώ. Ο κ. Γιάννης Σαρίδης, μετά τη διάσταση που πήραν οι δηλώσεις του κ. Δημήτρη Καβαδέλλα, ένιωσε ότι η συμπεριφορά του ήταν προσβλητική για βουλευτή της ΕΚ και για λόγους ευθιξίας παραιτήθηκε από γραμματέας της ΚΟ του κόμματος. Μια διαμάχη που προκάλεσε μια ακόμα κρίση στους κόλπους της Ένωσης Κεντρώων, που ανάγκασαν τον Βασίλη Λεβέντη να ζητήσει την έκτακτη σύγκλιση της κοινοβουλευτικής του Ομάδας.
Σήμερα, όταν ρωτήθηκε από κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Λεβέντης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την έκταση που έδωσε στο ζήτημα ο Γ. Σαρίδης και μεταξύ άλλων είπε πως αναμένω από τον κ. Σαρίδη να ζητήσει συγγνώμη. “Ο Καβαδέλλας έκανε μια ανοησία. Ζήτησε συγγνώμη και έχει ήδη θέσει την παραίτησή του στη διάθεσή μου. Ο Σαρίδης βγήκε σε όλα τα κανάλια…”, είπε χαρακτηριστικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις