Πολιτική

Απόστολος Γκλέτσος: Ακατάλληλος ο Στέφανος Κασσελάκης, αποσύρω την υποψηφιότητα αν κατέβει ο Αλέξης Τσίπρας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την «έκπτωση» του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία του κόμματος, μίλησε  ο Απόστολος Γκλέτσος, την επομένη των ραγδαίων εξελίξεων στην Κουμουνδούρου.

«Ναι θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος για τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ξεκάθαρα ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στον LamiaPolis 87,7 μετά την ανάρτησή του, το βράδυ της Κυριακής (08.09.2024), με την οποία δήλωνε «παρών για τον ΣΥΡΙΖΑ, την πατρίδα και την αριστερά».

«Είναι μία απόφαση που έλαβα μετά από πολύ σκέψη και θα πάω μέχρι τέλους», δηλώνει χαρακτηριστικά προσθέτοντας:

«Το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω και να γίνει απολύτως πιστευτό ότι δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες και ατζέντα, αλλά επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μία περιδίνηση. Θέλουμε να βάλουμε πλάτη όλοι εμείς που δηλώνουμε παρόντες για την ενότητα, για την επόμενη ημέρα».

Ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε πως ανακοίνωσε ήδη την απόφασή του στην ομάδα του, η οποία τον στηρίζει, όπως και τα μέλη του κόμματος με τα οποία πρόλαβε να συνομιλήσει.

Διευκρίνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν οι καρέκλες και το έχει αποδείξει με την πορεία του, ενώ δηλώνει έτοιμος για την αναμέτρηση σεβόμενος όλους τους υποψηφίους.

Χαρακτήρισε ως «ακατάλληλο για τον ΣΥΡΙΖΑ» τον Στέφανο Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου από νωρίς όταν έβλεπε την τεράστια προβολή του πλούτου του, αλλά και την ανυπαρξία πολιτικών τοποθετήσεων.

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα και τις εξελίξεις στο κόμμα, τάχθηκε για μία ακόμη φορά υπέρ του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς τον φυσικό ηγέτη της Αριστεράς, ενώ σημείωσε πως εάν εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος τότε «κατευθείαν τα μαζεύω πίσω και λέω ”καλώς ήρθες αρχηγέ’‘. Όλες οι υποψηφιότητες για εμένα είναι σεβαστές», κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
H Κίμπερλι Γκιλφόιλ με εκπροσώπους των ONEX και Hanwha Ocean για την επένδυση «μαμούθ» 1,35 δισ. ευρώ 
«Οι ΗΠΑ είναι υπερήφανες που στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας και της Κορέας για να χτίσουν μαζί ένα πιο ασφαλές και ευημερούμενο μέλλον» τονίζει η Αμερικανίδα πρέσβης στην Αθήνα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Εμφύλιος στη Νέα Αριστερά για τα μάτια του Τσίπρα: Όσοι πάρουν την απόφαση να μας διασπάσουν θα κριθούν αυστηρά
«Η απόφαση δεν έρχεται ως αποτέλεσμα επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος αλλά συμπίπτει χρονικά με την ανακοίνωση και τη δημιουργία της ΕΛΑΣ» σημειώνουν κύκλοι της Πατησίων
Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Αριστεράς και προεδρεύων του κόμματος Γαβριήλ Σακελλαρίδης 40
Νίκος Μαραντζίδης: «Από σκαιός αντικομμουνιστής αναβαθμίστηκα σε Τζέιμς Μποντ» – Η απάντηση στο δημοσίευμα ότι είναι πράκτορας των Βρετανών
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για αποκάλυψη των Anonymous σχετικά με τη συνεργασία του Νίκου Μαραντζίδη με ΜΚΟ αντιρωσικής προπαγάνδας που χρηματοδοτούνταν από το Φόρεϊν Όφις
Ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης
Τίτλοι τέλους για τη Νέα Αριστερά: Αποχωρούν την Τρίτη Χαρίτσης, Αχτσιόγλου, Τζανακόπουλος, Ηλιόπουλος και άλλοι 3 βουλευτές
Την αποχώρησή τους αναμένεται να ανακοινώσουν οι: Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Θεανώ Φωτίου, Μερόπη Τζούφη και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 259