Πολιτική

Απόστολος Γκλέτσος: Ακατάλληλος ο Στέφανος Κασσελάκης, αποσύρω την υποψηφιότητα αν κατέβει ο Αλέξης Τσίπρας

Για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την «έκπτωση» του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία του κόμματος, μίλησε  ο Απόστολος Γκλέτσος, την επομένη των ραγδαίων εξελίξεων στην Κουμουνδούρου.

«Ναι θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος για τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ξεκάθαρα ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στον LamiaPolis 87,7 μετά την ανάρτησή του, το βράδυ της Κυριακής (08.09.2024), με την οποία δήλωνε «παρών για τον ΣΥΡΙΖΑ, την πατρίδα και την αριστερά».

«Είναι μία απόφαση που έλαβα μετά από πολύ σκέψη και θα πάω μέχρι τέλους», δηλώνει χαρακτηριστικά προσθέτοντας:

«Το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω και να γίνει απολύτως πιστευτό ότι δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες και ατζέντα, αλλά επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μία περιδίνηση. Θέλουμε να βάλουμε πλάτη όλοι εμείς που δηλώνουμε παρόντες για την ενότητα, για την επόμενη ημέρα».

Ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε πως ανακοίνωσε ήδη την απόφασή του στην ομάδα του, η οποία τον στηρίζει, όπως και τα μέλη του κόμματος με τα οποία πρόλαβε να συνομιλήσει.

Διευκρίνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν οι καρέκλες και το έχει αποδείξει με την πορεία του, ενώ δηλώνει έτοιμος για την αναμέτρηση σεβόμενος όλους τους υποψηφίους.

Χαρακτήρισε ως «ακατάλληλο για τον ΣΥΡΙΖΑ» τον Στέφανο Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου από νωρίς όταν έβλεπε την τεράστια προβολή του πλούτου του, αλλά και την ανυπαρξία πολιτικών τοποθετήσεων.

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα και τις εξελίξεις στο κόμμα, τάχθηκε για μία ακόμη φορά υπέρ του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς τον φυσικό ηγέτη της Αριστεράς, ενώ σημείωσε πως εάν εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος τότε «κατευθείαν τα μαζεύω πίσω και λέω ”καλώς ήρθες αρχηγέ’‘. Όλες οι υποψηφιότητες για εμένα είναι σεβαστές», κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Οικονόμου: «Δεν ακυρώνουμε το “επιτελικό κράτος”, καταθέτουμε προβληματισμό»
Στόχος της επιστολής είναι «να συμβάλουμε στο δημόσιο διάλογο και να βρούμε τρόπους για να αναβαθμίσουμε τον ρόλο του βουλευτή στο πολιτικό μας σύστημα, χωρίς να απαξιώνουμε συλλήβδην τα θετικά βήματα που έχουν γίνει»
Ο Γιάννης Οικονόμου
Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης αφήνει χυδαία υπονοούμενα για τους δικαστές, για να δείτε πώς πέφτουν οι μάσκες
Ο υπουργός Υγείας θύμισε ότι με νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη από το 2024, οι ίδιοι οι δικαστές και οι εισαγγελείς σε Ολομέλεια ψηφίζουν σε μυστική διαδικασία ποιον επιθυμούν να προαχθεί στο αξίωμα
Άδωνις Γεωργιάδης 5
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για υποκλοπές και Εξεταστική Επιτροπή: «Επικίνδυνος είναι αυτός που αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη»
Η απάντηση της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μετά τις αιχμές κατά του Αρείου Πάγου και την προαναγγελία κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την υπόθεση.
Παύλος Μαρινάκης 5
Διπλωματικές πηγές για επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Στο τραπέζι θαλάσσιες ζώνες, μεταναστευτικό και επενδύσεις
Ο υπουργός Εξωτερικών είχε επαφές στην Τρίπολη με τη λιβυκή ηγεσία – Συμφωνήθηκε νέος γύρος τεχνικών συνομιλιών για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη