Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Απόστολος Τζιτζικώστας: Για «απαράδεκτη» κατάσταση κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ

Απόστολος Τζιτζικώστας: Για «απαράδεκτη» κατάσταση κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Για «απαράδεκτη» κατάσταση έκανε λόγω ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ, Βάσκο Άλβες Κορντέιρο, για την απαγόρευση εισόδου του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Α’ Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Απόστολου Τζιτζικώστα στην Τουρκία.

«Πλήρης αλληλεγγύη στον πρώτο αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών στον οποίο απαγορεύτηκε η είσοδος στην Τουρκία για να συμπροεδρεύσει στην Ευρωμεσογειακή Περιφερειακή και Τοπική Συνέλευση – ARLEM» αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο κύριος Κορντέιρο.

«Ευχαριστούμε την Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Τουρκία για την υποστήριξη. Αυτή η κατάσταση είναι απλώς απαράδεκτη. Ζήτησα από το Προεδρείο της ARLEM να το εξετάσει στην επόμενη συνεδρίαση ενόψει της κατάλληλης απάντησης» προσέθεσε.

Το σχόλιο του Απόστολου Τζιτζικώστα

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας απάντηση μέσω Twitter στον κύριο Κορρντέιρο και συγκεκριμένα έγραψε τα εξής:

«Σας ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας. Μετά από ενέργειες της ΕΕ και της ελληνικής πλευράς, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να άρει την απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία. Παρόλα αυτά εμμένω στην απόφασή μου να αναχωρήσω αμέσως από τη χώρα και να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις